Friday, October 5, 2012

cu bune si cu rele


buna dimi :*

nu vreau sa va spun ca am trecut prin una din cele mai oribile perioade din viata mea zilele trecute pentru ca practic nu as avea ce sa va povestesc: nu a existat absolut nicio cauza, niciun motiv foarte clar. o fi o criza de inceput de 20's putin intarziata? o fi fost un pms al naibii de puternic? no idea. cert e ca dupa 3-4 zile de plans non-stop fara motiv, I'm back on my feet.

am inceput masteratul, fac un internship online (Internship 2.0) unde am invatat sa lucrez cu oameni complet necunoscuti, pe net si care deocamdata pare sa fie o experienta super faina, am luat rezerva la amasada britanica (lucru de care sunt extreeeeeeeeeeeeem de mandra, dat fiind ca majoritatea celor de acolo aveau experienta mult mai mare si erau super pasionati de diplomatie. eu vreau sa fac comunicare, nu politica, hellooooo!!!!) si mi s-au dat sperante pentru jobul meu de vis (va spun care e cand/daca il obtin).

in curand (azi!) trebuie sa ma apuc sa citesc pt licenta la comunicare: traume, efecte cognitive, copii, chestii d-astea putin sinistre. sunt chiar entuziasmata, va jur.

inca un lucru super tare e ca toate serialele din toamna asta au inceput genial :x la fel cum sunt si filmele de toamna sau iarna. mie una filmele de vara nu prea imi plac. toate comedioarele, toate porcarelele usurele si fara pic de creier. nu toate, dar prea multe. acum, pe masura ce vine frigul, mai un hobbit, mai anna karenina, mai niste mizerabili, chestii serioase, ce sa mai :D a, si sunt mare sustinatoare "despre oameni si melci". primul film romanesc care chiar mi-a placut :D

si cam atat. sper sa ne auzim cat de curand, sa-mi vina idei de posturi haioase sau macar profunde. ceva demn de citit.

mega pups :*

2 comments:

  1. Felicitări pentru toate lucrurile pe care le-ai realizat! Sper să realizezi în continuare tot ce-ţi propui! :*
    Aştept posturile noi! :)) :* >:D<

    ReplyDelete
  2. Felicitari! >:D<
    Ma bucur pentru tine si mult succes pe mai departe! :*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9