Friday, April 27, 2012

end 2


this, my friends, is the end, again:))

nu renunt la blog, doar ca am terminat facultatea (cursurile, pentru ca licentele inca sunt sub semnul intrebarii :-ss)

acum 3 ani scriam  aici (foooooaaarte lame, stiu, cand am recitit postarea mi-a venit sa rad) despre terminarea liceului.

totusi, ce m-a mirat e cat de rau imi parea atunci si cat meh sunt acum. nu ma intelegeti gresit, mi-a placut mult la facultate, cursuri faine, oameni misto chestii d-astea. dar NU s-a comparat. deci pentru cei care inca mai sunt liceeni, enjoy it, serios. ce aveam atunci si nu am mai avut acum e sentimentul ala de "maaaaan, i really care about these people, like a lot", drept dovada ca cele mai bune prietene ale mele inca sunt fetele din liceu.

partea trista e ca in postarea de atunci am avut dreptate: s-au dus naibii o groaza de prietenii si am auzit de mult prea multe ori "poate ne mai vedem si noi". daca in anul 1 raspundeam "daaaa, neaparat!!!!", acum pun un ":-)" si inchid fereastra de mess. oricum, cine mai are nevoie de intalniri face-2-face cand ai facebook?:-??

si singurul lucru de care imi mai pare rau e ca m-am strofocat prea mult cu facultatile, care se puteau face lejer si fara atata agitatie. bine, poate stiu mai multe decat unii, dar nu sunt sigura ca o sa-mi foloseasca vreodata.

cert e ca acum, odata ce am cursurile terminate, vreau doar 3 lucruri: sa iau licenta, sa intru la master si sa-mi iau o slujba.

daca ajung la masterat, stiu ca dpdv social lucrurile o sa fie si mai lame, ca doar toti am venit sa invatam, nu??? dar sper, doar sper, ca o sa simt ca ma ajuta pe bune. daca nu, sper sa ma angajez si sa simt atunci ca fac ceva pe bune.

hai va pup, ma bag la invatat :*


3 comments:

  1. Daca nu te angajezi la o covrigarie, sunt convins ca o sa iti foloseasca ce ai invatat in facultate. Trebuie sa cauti locul in care e nevoie de cunostintele acumulate si sa nu te duci undeva unde se merge pe ideea ca facultatea nu aduce nimic bun. Sunt multi care gandesc asa si asta doar pentru ca n-au fost la facultate.. sau daca au fost s-au uitat pe pereti.

    ReplyDelete
  2. eu mai am o luna si termin liceul :))
    tu-ti doresti sa iei licenta, eu bacul
    tu sa intrii la masterat, eu la facultate
    tu sa-ti iei slujba, eu sa-mi iau vacanta :))
    te inteleg oarecum:))

    ReplyDelete
  3. Facultatea e cool... poate ca mai tarziu o sa-ti dai seama ca e nevoie de ea... ;;)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9