Saturday, March 31, 2012

so u think that's cool?


buna dimi :*

incep prin a va ura o duminica frumoasa, asa, ca voi:-)

aseara, neputand sa adorm si neavand chef de citit, m-am gandit si eu asa, la lume si viata si la fetele din viata mea. nu va speriati, nu am inclinatii..u know, dar oricum am mult mai multe fete in jur decat baieti, sunt mai la indemana :))

mi-am dat seama ca putem fi impartite in doua mari categorii, care sunt la randul lor divizate: fetele cu incredere in ele si fetele fara. apoi vin fetele fara incredere, dar proaste. varianta fericita. macar sunt fetele la locul lor. fetele fara incredere, dar desptepte. despre ele vom vorbi mai jos. fetele cu incredere si cu motive, din nou un super caz si fetele cu incredere, dar fara motive. asta mi se pare cel mai crunt caz.

fetele fara incredere, dar cu motive: astea sunt multe, si, mai ales acum, ma numar si eu printre ele. dar nu se bat cap in cap? daca stiu ca am motive, e clar ca am incredere in mine. ei bine, nu e chiar asa. rational da, e totul bine, dar ma vad cu licenta picata, cu 10 kg mai grasa si parasita. aici, de multe ori, intervine si prefacatoria. punem masca de om vesel si optimist si mergem inainte. yahoo!!!!

fetele cu incredere, dar fara motive: sunt cele mai mari lichele. acele proaste de dau in gropi, care rad non stop, care se mandresc cu cei 200 de prieteni pe fb adaugati intr-o luna, al caror singur scop in viata e sa dea check in, care isi pierd tineretea ducandu-se cu diversi, ca apoi sa se intrebe "dar de ce nu il gasesc pe fat frumos???" pai ba "proast-o", fat frumos vrea o cosanzeana, nu sifilis. :-j partea cea mai proasta e ca fetele astea sunt invidiate mereu: pentru haine, pentru stil de viata, pentru tot. sunt si placute. ca ele sunt sociabile, deschise, usor de placut, mereu sarmante. pana sa se vada ca nu se ascunde absolut nimic in spatele zambetului frumos, nici nu mai conteaza:-j si-au ochit deja noul grup de fete proaste si nesigure pe care sa le eclipseze. si e cel mai rau atunci cand ele chiar ajung sa creada ca merita tot ce e mai bun pe lume.

vreau motive. prefer motive, dar nu incredere. dar mi-ar placea si incredere. care are un tratament, ceva? o pastila?

1 comment:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9