Thursday, March 29, 2012

morning sweets and girly fantasy



buna dimi :*:*

"ce mai faceti?" va intreba fata cu zambetul cat cerul. Dap, am zambetul cat cerul pentru ca azi e, pentru mine cel putin, oh happy day. In primul rand, frati-miu se intoarce iar acasa:D

in al doilea rand, este partea de sus a roller-coaster-ului meu emotional, care dureaza de ceva vreme si va mai dura inca 3 luni :)). azi am timp (pana merg la aeroport) sa citesc, sa scriu, sa stau linistita, toate din caldura pijamalei mele, nu intr-o sala de lectura rece unde ma mananca palmele.

in al treilea rand, mi-am inceput dimineata cu un super chec, super bun, suuuuper usor de facut (gen 5 minute), pentru care gasiti reteta aici.

in al 4-lea rand, ador vremea de afara: desi nu arat momentan asa cum as vrea, tot ador fustele, unghiile colorate, dilemele intre tocuri si pantofi de primavara si florile de pe briou (thank you :">)

a, apropo, ieri cand deschideam facebook-ul un status zicea "o femeie fara parfum e ca o femeie fara identitate". nu-i asa ca si voua parca va lipseste ceva cand uitati sa va dati cu parfum? eu n-as zice ca sunt chiar jane doe, dar nu sunt nici foarte fericita :))

PS: cat de geniala e katy perry in part of me?:|:|


weekend placut!
pups

2 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9