Friday, March 23, 2012

girl's night in



buna serile, dragi bloggeri :*

va scriu din scaunul meu comfy, nu din baia vreunui club. sunt imbracata in reiati si in tricou, nu in fusta cu sclipici si top decolatat pana la buric. in loc de tocuri de 10 cm. am papuci. in loc sa degust classy un pahar de "ceva" (ca asta e noua moda, se bea "ceva") sorb cu nesimtire din ultimele guri de cafea.

daca ma credeti o trista, imi pare rau. dar in seara asta ma voi desfata cu cateva ore doar pentru mine. in geanta ma asteapta cuminte elle-ul de pe aprilie, la tv trebuie sa inceara romanii au talent, o punga mare de floricele asteapta sa cante in microundele mele si toulouse (motanul meu) sta la panda pentru niste picioare pe care o sa le muste cand o sa inceapa sa danseze. (these slippers are made for dancing \:d/).

stiti cine o sa mai fie fericite astazi? unghiile mele, care vor primi a french dime for your thoughts. si ca tot veni vorba de oje, de culori, de bunadispozitie, pe bloguri opi este in forma mare astazi. 2 bloguri super, cu 2 giveawayuri absolut minunate: adelasirgie si fetele de la "ce vor fetele" ne premiaza cu aceste mici bucurii la sticluta.

enjoy si succes!

pups:*

6 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9