Saturday, January 21, 2012

snow fights, hot choco and slow music



din titlu va puteti da seama cam ce ma asteapta pe mine weekendul asta :D astazi a dat prima ninsoare in bucuresti. astazi sunt \:D/ si nici macar nu mi-a pasat ca am mers ca dobitoaca juma de ora prin zapada in cizme, ajungand acasa fleasca. maine o sa fie si mai buna, pentru ca o sa-mi tin promisiunea facuta acum un an cuiva, anume o bulgareala calumea de tot.

astazi e si singura zi din intervalul 1 ianuarie - 15 februarie cand imi permit juma de zi libera. mi-am facut de dimineata eseul despre ce mecanism de aparare folosesc (anularea retroactiva) si de atunci n-am mai facut nimic. pauza mea dureaza pana azi la 4. dupa care o luam de la capat.

in momentul de fata situatia se prezinta cam asa: 2/12 examene date, 9/10 proiecte facute sau aproape gata, primul capitol din licenta si el aproape gata. starea mintii (indopate dealtfel cu memoplus): oboseala si stres, asa ca veti intelege de ce am postat pe blog mai rarut (nu pentru ca e mai dragut).

prin urmare, dragii mei, pentru cei care se bucura acum de prima zapada, sa va bucurati in continuare. pentru cei care deja s-au saturat de ea, ganditi-va la noi, ceilalti.

ps: statusul meu de fb zice cam asa "snow's like men: you keep on waiting for it and when it's finally here, it makes a mess". din fericire, eu nu m-am saturat nici de zapada, nici de mAn.

pups :*

7 comments:

  1. mie nu-mi place zapada dar ma bucur ca macar altii se bucura de ea...

    ReplyDelete
  2. Eu nu vreau zapadaaaaaaa! Am fost un o zi la munte - more than enough!
    App., mi-am schimbat adresa ineptiilor, te astept la http://oanakovacs.com cu drag!

    ReplyDelete
  3. :)) Mda e ceva , esti cam ocupata:-s

    ReplyDelete
  4. buna! ai un blog super.

    eu sunt noua in "lumea"asta a blogurilor si am dat de cateva bloguri care mi-au placut enorm, inclusiv al tau:)

    poate esti interesata de un link exchange, desigur, daca iti place cum scriu eu:)
    Amelia

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9