Thursday, January 5, 2012

scrieti-va numele in dreptul beneficiarului


o sa imi sariti toti in cap in postul asta: ca odata cu, scuzati exprimarea, mucii, mi-a iesit si tot romantismul din corp, ca nu mai am deloc oxigen in creier, ca de la prea multa aspirina am devenit o acritura. probabil aveti dreptate.

DAR, astazi, venind eu acasa, tarandu-mi cu ultimele puteri picioarele inghetate, s-a nimerit sa ascult numai melodii d-astea, ba cu inselat, ba cu oameni care folosesc alti oameni, prostii d-astea. asta, combinat cu faptul ca trebuie de cateva saptamani sa ma duc la banca si mor de lene, m-a dus cu gandul la contractele dintre mine si el.

in virtutea postului precedent, contractul pe care l-am semnat (in capul meu) implica schimbari cat mai mici in comportamentul si fizicul partenerilor. avocatul meu, ala mic de pe umarul stang, zicea "baga o clauza: cum se schimba ceva, trecem la urmatorul". tampitul de pe umarul drept zicea "haide, nu, fa clauza: daca se schimba ceva, in mod deranjant, atunci trecem la urmatorul". pana la urma am ascultat de ala mic si alb. cu caractere mici mici mici, ca la produsele farmaceutiice, e trecuta ideea de free will in cazul schimbarilor.

un alt punct extrem de important din contractul meu era ca niciodata, dar abs niciodata, sa nu devin "one of those women", tipele alea cicalitoare, care se poarta oribil si care sunt mereu cu batul in...posterior. ei bine, la asta nu am nicio clauza. si exact asta incepe sa fie incalcata. problema e ca, spre deosebire de clauza precedenta, partea secunda nu a spus ce prejudicii vor fi in caz de incalcare.

dar, ca sa nu termin intr-o nota lacrimogena, relatiile au nevoie de contracte. cineva da, cineva ia. cineva fraudeaza. cineva da faliment. cineva isi alege mai bine conditiile, cineva ramane cu avocatul din oficiu. si, la sfarsit, cineva va semna in locul beneficiarului.

1 comment:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9