Tuesday, January 10, 2012

if only I had a man's land



buna dimi :*

in ultimele zile m-am pus si eu la punct cu boardwalk empire, un serial ft ft fain, pe care vi-l recomand cu tot dragul (are 2 sezoane pana acum, micut:-j)

ei bine, ideea e ca se petrece in america pe timpul prohibitiei si va dati seama, afaceri ilegale, manareli, crime, orgolii, procese. si la un moment dat, personajul principal pune pe numele iubitei sale, niste pamanturi, pana el scapa de acuzatiile legale. evident, dupa, tipa urma sa i le dea inapoi.

numai ca ea, fata desteapta, nu i le-a dat inapoi, evident :)) numai ca (si aici a fost toanta), a donat tot bisericii. ei bine, eu sunt mai putin darnica si....caritabila.

mi-as fi luat cred ca vreo 20 de perechi de pantofi. si o rochie absolut superba pe care am vazut-o mai demult intr-o vitrina de pe victoriei, si as merge la patiseria Paul in fiecare zi, si mi-as cumpara un milion de carti si as juca cat tenis as vrea si...cam atat :-s a, si as merge cu taxi-ul mai des decat cu autobuzul 8->

si...si as cutreiera lumea in lung si-n lat :x (va dati seama ce de terenuri ar trebui sa aiba tipul meu?:)) )

acum va rog din acest suflet mic si meschin, nu ma considerati o materialista. nici impotriva religiei nu sunt, dar sa fim seriosi, cati dintre voi ati renunta la "micile placeri ale vietii"?

ps: nu vi se pare acum si mai ironica fraza "cat pamant, doamne?" poate tipa era un fel de ion american :-?

7 comments:

  1. :)) Daca iti doresti sa ai cat mai mult nu inseamna ca esti materialist/a. Din contra, e bine sa vrei mai mult de la tine.

    Sfat(sper sa nu te superi:D): ai grija la repetitii, gen reciteste dupa ce postezi ceva.

    Hugs!

    ReplyDelete
  2. Nop.. you're not a monster >:D< you're just a human :d eu asi vinde pamanturile alea si le'asi investi in... ceva. ca sa fac mai multi bani ca sa'mi pot lua mai multe perechi de pantofi :)) si mai multe carti :d defapt asi cumpara o biblioteca intreaga :)).

    ReplyDelete
  3. ai o lepsa de la mine . http://silviuoficial.blogspot.com/2012/01/leapsa-8-9-10-lucruri.html

    ReplyDelete
  4. e bine sa fi si putin materialist in viata ;)

    ReplyDelete
  5. Si eu urmaresc Boardwalk Empire si ai dreptate este absolut genial serialul!!! Pacat ca HBO scoate foarte rar sezoanele la serialele produse ... :(

    Donsoara Schroeder a gasit cea mai buna metoda prin care sa isi spele pacatele :)) dupa capsorul ei...insa e pacat ca nu si-a dat seama cati pantofi putea cumpara cu asa avere!! Ehe, ce viata ar fi dus! Pacatele astea, sa le bata norocul!

    Oricum nu iti face probleme, toti suntem materialisti intr-o anume masura pentru ca traim intr-o lume materiala! Daca ai anumite dorinte nu inseamna ca este in mod implicit un lucru rau!

    ReplyDelete
  6. Lumea nu e doar materialism sau idealism cum nu e doar masculinitate sau feminitate. Ambele trebuie imbinate

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9