Sunday, March 27, 2011

Mr and Mrs. NO-mance

Dearly beloved,

We gathered here to celebrate the holy bla bla bla, *mother cries*, *father clears his throat*, *photographer warms around*.I now pronounce you husband and wife. You may kiss the bride! *they kiss*. Friends and family, I give to your Mr and Mrs NOmance!! Congratulations you love birds!

Meet Mr and Mrs NOmance. Pana acum cateva secunde erau Ms No-thank-you and Mr. Romance. Ea, o femeie prea puternica, cu prea putina dragoste reala oferita in copilarie si prea multe rasfaturi gratuite, el un tip cu clasa, modest si extrem, extrem de romantic. Sa nu credeti ca aceasta sfanta cununie s-a desfasurat la dorinta ei disperata. Ea il iubeste, dar ii era foarte bine si fara. El, prin gesturi frumoase, flori, poezii, masaj la picioare si o cerere in casatorie undeva pe Empire State Building a reusit sa scoata de la ea un “I do”. In timp ce el si-a sunat timid mama a doua zi sa-I spuna ca baiatul ei se casatoreste, ea si-a scot the little black book si deja a angajat wedding plannerul, si-a facut programare la Kleinfeld si a inceput dieta. Pentru el asta este momentul LOR, pentru ea este momentul EI. Ea nu stie ce e aia romantism si dragoste, el nu stie ca nu va primi niciodata din partea ei iubire cu adevarat, dar firea lui romantica il indeamna sa tot spere. Singurul lucru de care va avea parte insa va fi o viata ordonata si copii planificati in functie de colectia de maternitate de la Gucci.

Si cand te gandesti ca normal ar fi sa fie exact pe dos. Stereotipurile ne prezinta o ea cu ochi mari, astepandu-l pe El cu nerabdare, tremurand la auzul vocii lui si pastrand in romanul preferat trandafirul dat la acea prima intalnire. In ultima vreme facem tot ce ne sta in putere sa eliminam aceste preconceptii. Ne transformam usor usor in Miss. No-thank-you si le radem in nas acelor putini Mr. Romance care mai sunt acolo. In loc sa ne infioram la biletele de dragoste, radem si le folosim pentru nenorocitul ala de Sudoku din Ring care nu ne iese, florile le aruncam in cosul de gunoi ca na, miros urat deja, si mixed tapeul zace undeva uitat ca stupidul nu si-a dat seama ca I-podul nostru nu suporta caseta audio. What happened to us?

Nici eu nu sunt asa de romantica cum poate mi-ar placea sa fiu. Nu suport ideea de lumanari si petale de trandafir pe pat, iar orice chestie prea “couply” imi da bube. Totusi, sunt fata care se uita cu drag, ma rusinez la un compliment, tin minte toate florile primite si am scenarii care ar face-o pe Mrs. No-thank-you sa lesine. Vreau un Mr Romance? Nu stiu, dar stiu sigur ca nu vreau sa fiu cu nimeni NO-mance.

4 comments:

  1. Ai mare dreptate, Irina. Asta e cel mai tare lucru pe care l-ai scris pe blog.

    Multi pupşi!

    p.s. nu degeaba suntem varsatoare amandoua ;)

    ReplyDelete
  2. Hei. Mersi pentru coment, si follow. Ti-am raspuns.:D mersi inca odata si te mai astept pe la mine:P

    ReplyDelete
  3. Deci ciocolata te-a atras la mine ! :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9