Wednesday, March 30, 2011

lasati copiii sa iasa in strada!

imagine this: o zi frumoasa de primavara, soare peste tot, copii afara, se joaca, deseneaza pe asfalt, se bucura si rad. cativa. printre copaci se ascund insa o multime de copii, mult, mult mai multi, care se uita cu frica, cu tristete si chiar cu ura la fetele inocente care zburda fara griji. un parc, un oras, o tara plina de copii care nu au creta, care nu au haine colorate, nu au bunici sa ii scoata in parc, nu au bucurie in suflet. nu au nimic. dar au viata. cat de mult merita?


am fost complet disperati sa salvam toti cainii din bucuresti: cum intoarceai capul, vedeai un afis, un anunt, o cauza cu "adopta un catel", "salveaza un suflet", "umple adaposturile", "opreste masacrul canin" etc. etc. Problema e ca deja a inceput sa se fasaie toata treaba, ori au fost toti cainii luati de pe strazi, ori cei care promoveaza chestiile de genul asta au fost muscati la randul lor si finut, si'au bagat...labutele.


Cert e ca acum multi au o noua obsesie: hai sa interzicem avortul! Pe cuvant, nu zic sa omoram copii nenascuti in stanga si in dreapta, pac, cum ramane una insarcinata, pac scoatem copilul, dar o lege contra? serios? va dati seama cate mii de copii o sa fie nascuti, abandonati si o sa se uite printre copaci la aia fericiti? sa nu mai vorbim de cate femei n-o sa moara incercand sa avorteze in conditii extrem de periculoase si de, ilegale. Deci cum a fost? am curatat strazile de caini doar ca sa le umplem cu copii? wow, smart!


7 comments:

  1. Asta cu interzicerea avorturilor este cea mai mare tampenie pe care am aflat-o in ultimul timp! :( Din chestiile pe care le stiu de la parinti, si pe vremea lui Ceausescu erau oficial interzise avorturile, dar doctorii tot provocau avorturi!!!

    ReplyDelete
  2. o sa se ajunga iar la comunism in ritmul asta, o sa se creeze o MAFIE a avorturilor si ce ni se transmitea in 4 luni, 3 saptamani si 2 zile se intampla in continuare si in ziua de astazi...

    ReplyDelete
  3. 1. interzicerea avorturilor e imposibila.
    2. avortul in sine e ceva foarte discutabil mai ales pentru cei mai apropiati de biserica.
    3. la urma urmei tot e la discretia fiecarei persoane daca va face sau nu asa ca orice alte legi, pareri oficiale and so on sunt inutile

    ReplyDelete
  4. ma, nu, pentru ca daca ajungi sa-l interizici oficial, sa pedepsesti prin amenzi sau chiar mai rau, inchisoare, avortul, tot o sa se faca, dar in niste conditii complet inumane, periculoase si as i said, ilegale. si asa iti mor 2 oameni in loc de unul

    ReplyDelete
  5. Asa cica nici pe vremea lui Ceasca nu era voie. Stiu cazuri. Si parca cu spaga nu rezolvi orice in Romania :-j

    ReplyDelete
  6. Doamne, ne reintoarcem usor usor la comunism se pare. Ar fi o greseala fatala a interzica avortul...cum ai spus si tu,or sa moara femei incercand sa faca asta ilegal. Si de ce? tot pentru ca nu au posibilitatea sa creasca un copil.

    ReplyDelete
  7. Buna! Te-am trecut la mine in blogroll si daca doresti, poate ma treci si tu pe la tine! In ceea ce priveste subiectul am scris si eu ceva similar aici: http://alicegeorgiana.blogspot.com/2011/02/de-ce-fac-femeile-intreruperi-de.html.
    Numai bine si un weekend frumos!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9