Wednesday, February 3, 2010

a question of trust

vorbeam ieri cu cineva si a adus vorba de incredere, de cum trebuie sa cunosti bine pe cineva ca sa te poti increde cu totul in persoana respectiva. dar ma gandeam ca nu trebuie neaparat sa fie asa. pentru ca pot exista oameni pe care nici nu-i cunosti si in care sa ai incredere, oameni care te fac sa te simti genial, oameni care te inteleg, oameni care iti arata cat de mult contezi si fara sa te cunoasca bine. are vreo importanta daca persoana respectiva stie ca urasc scortisoara atunci cand reuseste sa ma faca sa zambesc fara motiv? are vreo importanta ca eu nu stiu daca ei/lui ii place sa citeasca atunci cand reusesc sa il/o inteleg in rest? de ce trebuie sa ne "stim" ca sa avem incredere? pe de alta parte sunt persoanele despre care stim aproape tot si in care totusi nu ne putem increde. asa ca ce conteaza in the end? uneori poate e mai bine sa ai incredere in cineva inca de la inceput, sa nu te gandesti la tot ce ar trebui sa afli, la tot trecutul persoanei respective, pentru ca la urma urmei, asta se afla doar daca persoana aia are incredere in tine. si cum poate avea daca tu nu ai? as vrea ca oamenii sa se lase purtati de val si sa aiba incredere in oricine care e alaturi de ei la un moment dat, in oricine care, la un anumit moment al vietii lor, makes a difference.

asa ca, my love, no doubts, no second thoughts, say yes:)

3 comments:

 1. mmmm one should never neglect their best buddy's advice! love u loads xxx

  ReplyDelete
 2. Subscriu :D
  Mai repede gasesti increderea in persoanele care nu le cunosti face 2 face

  ReplyDelete
 3. eh, nu stiu daca neaparat mai repede, adica eu una nu-s ffff mare fana a prieteniilor virtuale, desi pe net am cunoscut si eu niste persoane absolut minunate:) dar oricum, e mai...simplu:)

  ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9