Tuesday, January 7, 2014

cadouri de craciun

hello hello :*

va povesteam ca de craciunul asta un spiridus s-a ratacit pe drum. se pare ca intelesesem eu gresit si de fapt era un spiridus pe rit vechi, caci mi-a adus cadoul fix marti. yay! am amanat postarea cu ce cadouri livresti am primit anul asta, dar a meritat. sunt super incantata de noile carti de pe rafturile mele!

sa incepem cu the boyfriend, care mi-a facut cadou The Polar Express, editie aniversara de 25 de ani! Cartea a venit cu audiobook in lectura lui Liam Neeson (adica vocea lui Aslan din Cronicile din Narnia) si cu un ornament de craciun. Love love love it!


de la verii mei am primit "Cvedet Bey si fii sai" de Pamuk. Am citit pana acum doua carti de Pamuk (Zapada si Ma numesc Rosu, ambele mi-au placut mult mult)


de la o prietena de-a mea (care lucreaza la carturesti, how cool is that?!) am primit o carte pe care voiam s-o citesc de multa vreme: Alain de Botton: Eseuri de indragostit. Am citit "Despre farmecul lucrurilor plictisitoare" de el si mi-a placut la nebunie stilul. 


iar de la fratele meu am primit The Hogwarts Library, ce contine trei carti: The Tales of Beedle the Bard, Quidditch Through the Ages si Fantastic Beasts and Where to Find Them. Daca mai tineti minte, ma isterizasem de colectia asta aici



si ultimul lucru pe care vreau sa vi-l arat nu e o carte in sine, ci mai degraba o decoratiune: o buna prietena de-a mea (tot irina o cheama, nume predestinat, ce sa mai) mi-a facut  o mica biblioteca ce cuprinde cartile mele preferate (DIY at its best). Nu stiu cum a facut, dar arata absolut genial. Ce ziceti? 






Ce ziceti? Va place ce am primit? Partea foarte faina e ca nu ma asteptam la niciunul din cadourile astea, lucru ce le-a facut si mai smechere. Multumesc mult!

12 comments:

  1. OMG, ce tare e cadoul de la Irina! Super!
    Si alealalte-s faine, normal. Numai cand ma gandesc ca o sa asculti vocea lui Liam Neeson. Mmmmmm... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. daaaa, cand am vazut si eu si bobi eram "no way!", ca nici el nu stia cand a comandat cartea :))))

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ce norocoasa esti ca primesti carti de la cei apropiati.. In cazul meu, desi prietenii si familia stiu de pasiunea mea pentru carti, mai niciodata nu imi fac cadouri romane.. Nu stiu de ce, poate pentru ca stiu ca am multe carti si se tem sa nu am o anumita carte pe care ei mi-ar lua-o..
    Cadoul de la Irina e minunat si se vede ca e lucrat cu mult drag :)
    Sa le stapanesti sanatoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc! dar le ceri si tot nu-ti dau? ca ai mei mereu ma intreaba ce vreau si mereu le zic "daca sunteti complet in pana de idei, luati-mi carti" :)) anul asta nu au fost, dar de multe ori mi-au luat carti :D

      Delete
  5. Ce drăguțe suuunt! Vai, sunt niște cadouri perfecte! Mă bucur că tu te bucuri! :*

    ReplyDelete
  6. Whaat?
    Sunt geloasa pe tine si pe colectia ta Harry Potter. Si pe mini-biblioteca aia.
    Foarte frumoase cadourile; lectura placuta!

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoase cadourile! Sa le stapanesti/citesti cu placere! Desi toate reprezinta cadoul perfect, cel mai mult imi place colectia "The Hogwarts Library". Sa ne spui cum au fost dupa ce le citesti :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9