Saturday, March 9, 2013

loveste-ma! educa-ma!

buna dimi :*

cred ca multi dintre voi ati vazut deja discutia aprinsa care s-a starnit aici  , in care niste gentlemani au recunoscut nonsalanti ca isi mai lovesc nevestele din cand in cand, ca, vorba aia, femeia trebuie educata, trebuie sa-si cunoasca locul si prea si-au luat femeile lumea in cap, ce mama ma-sii!!!!

cred ca prima lectie pe care mi-a dat mama in materie de relatii a fost pe vremea cand incepusem sa zic ca o sa ma casatoresc cu un barbat frumos, tanar si bogat. a profitat de ocazie sa-mi zica asa "daca este un lucru pe care nu-l accepti cat oi trai, ala e sa te loveasca. cum te loveste, ai plecat, ai inteles?". slava domnului, mama nu vorbea din experienta, dar cu mult adevar. asa ca asta a ajuns sa fie intr-o oarecare masura, deviza mea in relatii "you hit me, you're gone". pot ierta chestii, dar nu si asta. 

dar mai sunt si alte femei: alea care stau. stau ca-l iubesc, ca o sa se schimbe, ca barbatul are grija de ele si ca, intr-adevar, ele gresesc, sunt niste proaste, el are mereu dreptate. mor cand le aud. mor. sunt femei a caror incredere in sine e undeva sub nivelul marii si, cum incepe sa creasca, el are grija sa o scufunde la loc. 

deci da, dragele mele, care sunteti in acea situatie: o sa se gaseasca mereu altul! altul care sa va iubeasca pe bune, nu asa. cat despre restul, voi ati accepta cu adevarat chiar si o palma? vreodata? 

4 comments:

  1. Da, femeile accepta, pentru ca sunt proaste. Pentru ca spera in schimbari. Pentru ca sunt atat de naive incat cred ca in dorinta barbatului de a se schimba si nu isi dau seama ca de fapt sunt doar vorbe goale. Pot ierta multe, dar violenta, nu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma intreb daca vreodata barbatul chiar se schimba...

      Delete
  2. O palma e doar inceputul . Daca impulsivitatea l-a facut sa loveasca , la inceput cu o palma , tot asa nu se va putea controla nici la violente domestice mult mai grave.

    Deci nu , nu as accepta nici macar o palma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asta cred si eu, ca o palma e doar inceputul. si daca femeia nu actioneaza super dur dupa acea palma, el o sa creada ca poate s-o faca din nou...

      Delete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9