Thursday, March 14, 2013

cine esti pe facebook?

hello hello :*

acum cativa ani, o prietena de-a mea imi spunea ca isi inchide facebook-ul, pentru ca angajatorii incep sa foloseasca reteaua de socializare ca pe un factor in plus la evaluare. atunci am ras si am zis "hai ma, fii serioasa". a trecut ceva vreme, ea si-a redeschis profilul (cu postari ffffffffffffffffffffffffffff rare, dar oricum), eu am ajuns sa am grija la ce pun, pentru ca are dreptate, lumea importanta se uita pe profilurile noastre. 

nu vreau sa spun aici ca sunt(em) falsi pe facebook, probabil ca nu, dar hai sa recunoastem ca alegem exact cine vrem sa fim. sper ca am trecut cu totii de etapa in care postam poze/statusuri doar ca sa parem mai cool, ca sa vada lumea pe unde am mai fost si sa ne dam in stamba. sper ca am ajuns la postatul inteligent, la momentul in care de fiecare data cand impartasim o melodie/poza/opinie, ne gandim putin ca ar putea fi vazute de oameni importanti, de posibili angajatori, de profesori sau de altii la fel de..."big". 

personalitatea mea de pe facebook este una cuminte, impartita intre carti si dulciuri. ce vreau sa arat cu asta? ca-s intr-adevar foarte pasionata de carti si ca imi plac ducliurile :)) nu e deloc departe de adevar, nu sunt cu nimic falsa, dar aleg sa nu impartasesc altceva. poate imi place nicolae guta, dar parca nu prea imi vine sa ma laud cu manele pe net. (NU imi place guta, ca sa lamurim lucrurile). 

voi aveti grija ce puneti pe facebook? si daca da, care va este personalitatea virtuala?

PS: daca vreti cum se vinde blogul meu pe fb, va astept aici. 

2 comments:

  1. da, clar am grija la ce pun pe fb ca am in lista tot familionul :))

    ReplyDelete
  2. Eu sunt intre dulciuri si dulciuri <3. si haine:x

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9