Wednesday, September 5, 2012

unfair!


hello :*

imi cer scuze daca azi voi fi prea serioasa, dar m-am dus la culcare ieri cu un gand in minte, m-am scultat azi tot cu el: cele mai tampite si nedrepte lucruri in viata li se intampla celor mai buni oameni. Boli, anomalii, handicapuri. Ori e chiar ceva cosmic si doar oamenii destepti, geniali, buni la suflet patesc mizeriile astea, ori porportia good stuff-bad stuff e mereu egala si cu cat ai obtinut chestii mai frumoase, cu atat o sa vina sa bite you in the ass. 

In mare, ca sa va dau inca un exemplu, o profa de-a mea de la Comunicare, cu mana pe inima zic ca cea mai buna perfosoara din tot departamentul, are cancer de piele, in stare grava. Cat de des li se intampla chestii d-astea oamenilor care dau in cap la alti oameni? care omoara, violeaza, fura miliarde? De ce absolut mereu celor care nu merita? Stiu ca acum sunt subiectiva. Probabil fiecare dintre voi stie pe cineva care stie un om cu probleme. Stiu ca e la fel de rau pentru toti. Dar tot ma gandesc ca e nedrept. Si in literatura, daca stam sa ne gandim, cei mai geniali erau fie sluti, fie handicapati (fizic), fie bolnavi. E de parca universul ne da asa, o farama de chestie incredibila si dupa zice "e hai, nu ti se pare ca te-ai bucurat cam mult de asta?". 

Sper ca profesoara mea sa se faca bine. Chiar sper, daca nu, I lose all hope in humanity.

P.S: promit sa revin maine cu ceva mai senin :D

8 comments:

  1. Corect ceea ce spui tu acolo, cu totii stim asemenea cazuri. Eu stiu de fapt cel putin vreo 10 cazuri sa iti enumar chiar acum. Relax, I won't ;) Vei mai da de situatii din astea, best thing to do is to live with the things that you cannot change. See you :*:*:*

    ReplyDelete
  2. gandul asta mi-a dat si mie batai de cap in ultima vreme.. bunicul meu are parkinson de 20 de ani si a fost cel mai curat si inocent om din toata familia :)

    ReplyDelete
  3. offf...si eu ma gandesc des la asta :(

    ReplyDelete
  4. Nu știu de ce, poate că așa trebuie.
    Știu nu e corect, chiar nu e corect deloc.
    Dacă stau și mă gândesc știi ce și-ar dori acei oameni care trec prin astfel de momente?
    Cred că le-ar place ca noi să prețuim ceea ce avem, să trăim din plin, curat, și pentru ei!
    O zi bună îți doresc!

    ReplyDelete
  5. Not really, lucruri naspa se intampla tuturor in egala masura. Pur si simplu auzi ca se intampla lucruri rele oamenilor buni, pentru ca in general de oamenii rai nu ii pasa nimanui si nu auzi despre starea lor.

    ReplyDelete
  6. Am observat si eu destul de des lucrul acesta insa nu am stat sa ma gandesc de ce .. poate pentru ca nu as gasi oricum raspunsul .

    Sper sa fie totul bine in cazul profesoarei tale ..

    ReplyDelete
  7. @Irina: i know, din pacate :(

    @bianca: imi pare super rau pentru bunicul tau :-s cred ca daca ar fi cineva asa apropiat mie in situatia asta nervii ar fi de 100 de ori mai mari

    @coco: :(

    @B.D: dar noi oricum nu putem pretui ce avem pana cand nu ni se intampla noua ceva nasol....

    @Anonymus: stiu, rational, stiu ca ai dreptate. dar tot nu e corect ca super oamenii sa sufere :-s

    @roxanne: si eu sper :*

    ReplyDelete
  8. Mda.. Viata e nedreapta . Nu stii niciodata cand poti pati ceva asa de rau ca o boala sau accidente..
    De aia trebuie sa traim fiecare moment din plin.
    Unii spun ca raspunsul este destinul..
    So..
    "Screw destiny right in the face"

    Bye :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9