Monday, September 24, 2012

sunt in pana de idei cand ma uit in ochii....


ei

asa zicea cantecul. eu sunt in pana de idei asa, in general, cand ma uit in ochii virtuali ai blogului

in alta ordine de idei, buna dimi :*

sa va spun ce am mai facut in ultima vreme: am dat cateva restante la Comunicare, unele mai placute decat altele, am dat admitere (si am luat cu 10) la un masterat (lingvistica engleza) a carui soarta e inca incerta: se decide azi daca se face sau nu, probabil voi publica o lucrare la o conferinta undeva prin primavara si am aplicat la un internship pt echipa de PR de la ambasada britanica (am trecut cu succes de prima faza, mai am interviul face-2-face luni si daca merge si ala bine, I'm in).

si cam atat. in rest v-am citit pe voi, fara chef de a scrie eu, fara chef de a comenta, fara chef de a ma baga in seama in vreun fel. si asta in cazul in care pana ieri urlam peste tot ca-s super fericita. ei bine, fericirea mea e pusa pe hold pana se decide ce e cu nenorocitul ala de masterat. daca nu se face, am 3 optiuni: ori ma antrenez pentru masterchef (mai stiti ca asta ziceam si daca nu iau licenta?:))), ori o dau naibii de lingvistica si arat lumii ca pot sa lucrez lejer in PR si dau la alt masterat la anu. ori imi iau inima in dinti si aplic pentru un masterat in strainatate....desi ultima varianta imi surade cel mai putin. 

nu stiu, dragi bloggeri, ce e cu mine si de ce nu pot sa scriu. daca puteti voi sa-mi dati vreo idee de postare, v-o scriu cu dedicatie, pana atunci, rugati-va sa imi mearga totul bine si poate revine si inspiratia

pups:*

6 comments:

 1. Cam aşa şi eu...

  "v-am citit pe voi, fără chef de a scrie eu..."

  Te înţelegem, draga mea!:)) Cel puţin eu.

  ReplyDelete
 2. felicitari pentru ce ai realizat pana acum si succes mai departe.

  ReplyDelete
 3. Mult succes mai departe si felicitari pentru admitere! Sper sa iti mearga totul exact asa cum vrei :*

  ReplyDelete
 4. explained the majority of people pay off their particular loans in a timely manner in addition to free of fines
  A respected debt good cause desires the amount of most people looking at these individuals pertaining to help finished payday cash advance debt to make sure you 2 bottle the following. personal debt charitable organisation claims all over have used typically the short-term, large benefit funds this coming year. Your good cause shows several years backwards numerous consumers using them ended up being simple.
  więcej wiadomości
  pożyczka na dowód gdańsk
  http://szybkapozyczkaonline.com.pl
  pożyczka prywatna zabezpieczenie
  pożyczki prywatne

  http://kredytybezbiku.biz.pl
  http://kredytybezbik24.net.pl
  http://szybkapozyczkaonline.com.pl

  ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9