Sunday, September 9, 2012

de cate ai nevoie???


buna dimi :*

probabil o sa imi sara in cap toate bloggeritele de beauty si toate fetele care-s obsedate de tot ce inseamna machiaj. imi cer scuze de pe acum. dar trebuie sa intreb: de cate ai nevoie?????

nu ma refer aici la trusa unei femei: fdt, pudra, blush, creion, rimmel, culori diferite, chestii, nebuneli. vorbesc aici de fetele care au cate 4-5 fdt, 10 pudre, 5 blushuri. dupa care 100 de rimmeluri negre, 3 creioane albe, 100000000000 de creioane negre si miliarde de glossuri.

 La ce folosesc atatea? eu una termin un fdt intr-un an. daca as avea 5 ce as face??? pai ar expira toate inainte sa apuc sa le incerc. am un creion negru (ca e negru, jur, nu e mai putin negru decat alb negru), unul bej, vreo 3 eye-liner-e (aaah, ma doare, romgleza asta) colorate, culori diferite!!!!! un rimmel, chestii d-astea. si glossuri am 2: unul cu vanilie, unul cu ciocolata. ultima achizitie: setul de mini-rujuri de la yves rocher :)) n-am avut in viata mea atatea cosmetice. singurul capitol unde ma simt depasita e cel al ojelor. am prea multe pentru gustul meu (7) si mi se pare ca o sa se intareasca toate pana apuc sa ma dau cu ele cat as vrea. asa ca oricat de minunate ar fi noile culori, zic pas pana termin macar 2 din astea :-<

poate cineva sa-mi raspunda fara sa mi-o ia un nume rau?

P.S: cine a slabit 2.6 kg? s-aud s-aud :>

8 comments:

  1. eu, eu, am slabit vacanta asta 2 kg :))
    banuiesc ca si tu :D

    ReplyDelete
  2. eu am slabit 5 kg jumatate...5 more to go:)

    iubita mea, cu postul iti dau mare mare dreptate...sa-mi sara si mie-n cap ca zau nu pricep aruncatul asta de bani multi pe 94328530958 fdt-uri, 348320498230 corectoare...la rujuri/glossuri si d-astea inteleg...dar la fdt, pudra, rimel, tus de ochi astea mai basic...nu prea!

    Vroiam sa te avertizez in legatura cu faptul ca fdt-ul trebuie folosit 6 luni, nicidecum un an! Grija mare!

    ReplyDelete
  3. Mini-rujurile de la Yves sunt foarte dragute :))

    ReplyDelete
  4. Cred ca numarul mare de produse cosmetice esentiale (fdt,rimel,pudra,tus,creion) e oarecum justificat in cazul fetelor cu bloguri de make-up/beauty(primesc diferite produse pentru testare,au nevoie de material pentru blog, apar noutati sau e doar dorinta de a testa mereu diferite formule in cautarea celei potrivite).
    Eu recunosc ca momentan am 3 fonduri de ten , dar a fost o perioada in care am avut 6-7.Chiar mi-ar placea sa gasesc un fond de ten pe care sa-l pot folosi mereu , dar pana acum nu am avut noroc.Am tenul mixt,sensibil,alergic si trebuie sa schimb rutina de ingrijire si de machiaj a fetei in functie de anotimp si necesitati.
    Cred ca numarul de produse este relativ , si difera in functie de necesitatile si dorintele fiecaruia.
    O zi frumoasa!

    PS:Am vazut ca mentiona cineva ca trmenul de valabilitate al unui fond de ten ar fi de 6 luni.Fiecare fond de ten are termenul de valabilitate scris pe ambalaj.(ex: Double Wear de la Estee Lauder are valabilitate 24 de luni de la deschidere , iar Vitalumiere Aqua de la Chanel are 12 luni; probabil sunt si unele care au un termen mai scurt.)

    ReplyDelete
  5. Poza ie din poshetul tau? Ioi!
    Deci de aia cantaresc poshetzile de dama 7 kile?! De la rimeluri...He he he.

    ReplyDelete
  6. Hey Iri,
    Nu știu dacă-ți amintești de mine de pe forumul dm... În orice caz, te citesc de ceva timp dintr-o ipostază pasivă, but now...I've changed! :))

    P.S. Subscriu! Prea mult (se) strică :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9