Saturday, April 21, 2012

i'm cool. ganache

buna dimi :* "ce mai faceti?", intreba fata murdara de ciocolata nu va mai ganditi mai la prostii, dar tocmai ce am incercat sa fac chocolate ganache :> suna mult mai fancy decat este defapt.

 o sa spuneti c-am descoperit si eu america, dar, in bipolaritatea mea mi-am dat seama ca totul, dar absolut totul, tine de cum ne "vindem". am in jurul meu oameni cat se poate de plictisitori, dar care stiu nene sa se dea de parca viata lor e demna de roman, desi totul se imparte intre iesit la bere si mers la facultate (sau chiulit si stat acasa, fiecare dupa posibilitati)

. mai sunt altii care au vieti pline, care umbla toata ziua, care cunosc, care citesc, care vizioneaza, care iubesc, care simt, dar care, atunci cand sunt intrebati "si, ce-ai mai facut?" (apropo, urasc intrebarea asta) raspund "eh, mai nimic, same old same old".

 zilele astea am incercat asa, un fel de self-imposed self-esteem, ca sa fiu pompoasa: uitandu-ma la mine am zis sa vad (si sa prezint mai apoi) doar partile bune: sunt ocupata, asa, si? inseamna ca fac ceva, ca nu consum oxigen degeaba. sunt obosita. asa, si? o sa merite in definitiv, pentru ca fac ceva, nu consum oxigen degeaba!!! m-am ingrasat. asa, si? i'm curvy now si intre noi fie vorba, din anumite puncte de vedere, chiar arat mai bine acum (din ciclul "eu nu sunt ghei", va jur ca eu nu sunt obeza!!!)

 e trist ca suntem interesanti doar in masura in care ne dam interesanti. ca suntem buni doar daca o aratam. dar daca nu, suntem "meh" si asta e cel mai nasol lucru de pe pamant

. prin urmare, sunt misto, da?:>
 hai pups:*

4 comments:

  1. Ciocolataaa? =p~ Acum numai ciocolata o sa am in cap pana o sa ma conving sa-mi cumpar:)). Multumesc!

    Dee.

    ReplyDelete
  2. Oh, scumpo :* Postaril tale sunt ca pastilele antistress :d

    ReplyDelete
  3. @Dee: pai de ce sa nu iti cumperi?:))

    @Ghost painter: multumeeeesc >:D<

    ReplyDelete
  4. Ciocolata si iar ciocolata, nuconteaza ca ingrasa :)))
    da e buna =P~ :)))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9