Tuesday, April 17, 2012

despre lene si alti demoni



buna seara dragii mei :*

formularea "long time no talk" o sa devina hitul primaverii, asa ca as putea la fel de bine sa gasesc si o coloana sonora, nu credeti?

in primul rand, sper ca ati avut sarbatori super fericite, ca ati mancat ca spartii, ca ati baut (chestii nealcoolice!!!) ca setila si ca ati stat cu burta la soare ca niste bossi (da, tocmai am facut pluralul de la boss, probleme?:|)

in al doilea rand, mari mari felicitari printesei urbane, care s-a multiplicat fix de pasti si care acum e ingropata intr-un munte de fericire si totodata de stres, griji si alte nebunii (sorry, dar asa se intampla cand ai copii, banuiesc:-s)

in al treilea rand, tocmai am terminat lolita pentru a doua oara. prima data am citit-o acum cativa ani, eram mica si adolescenta, mai urata decat lolita, mai cuminte, mai plictisitoare. acum, mai mare, mai frumoasa (decat acum cativa ani) si cat de cat cuminte si din pacate pentru mine fara pic de timp de plictiseala, am adorat cartea la fel de mult, numai ca din alte motive:D

in al patrulea rand, va rog, da-ti-mi 2 palme sa-mi revin: caut probleme cu orice pret. intrebati-l pe Mister daca nu ma credeti. nu-i asa ca voi, ca niste oameni normal ce sunteti, nu il tot bateti pe El la cap? nu-i asa ca niciodata nu vreti sa-l schimbati? nu-i asa ca aveti niste relatii in permanenta vesele, fara griji si pline doar de iubire si rasfat? nu? eu de asta cred ca au parte oamenii normali. invatati-ma sa fiu normala, va rog!

in al cincilea rand, hai ca mi-a cam expirat timpul de leneveala, inapoi la complementele participiale ale verbelor de perceptie.

v-am pupat :*

3 comments:

  1. esti nebuna? :)) cum sa-ti doresti sa mancam ca spartii, doamne fereste.
    se depune, se depunde :))

    ReplyDelete
  2. nu, draga mea irina, oamenii normali nu sunt fara griji si rasfatati in relatiile cu persoana iubita...eu cu iubitul meu suntem asa cum zici tu si crede-ma ca nu suntem normali deloc. pupici!!!

    ReplyDelete
  3. Esti deja normala in relatia ta :* .

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9