Tuesday, May 17, 2011

what did you do for those pearls?



de zeci de ani incercam sa demontam ideile cum ca femeile sunt niste fapturi interesate: ne batem cu pumnii in piept ca noi niciodata nu am accepta ceva doar din interes, ca nu umblam doar cu baietii cu masini si care ne platesc cafeaua, ca nu ne plac bijuteriile si ca vrem doar romantism. i say to us (ca si eu fac la fel) cut the crap!

acum nu zic ca eu sunt interesata (eu niciodata) dar pe bune, de ce as refuza vreodata un tip care inisista sa-mi faca un cadou, mai ales daca nu cere explicit ceva in schimb?

am vazut mai demult pe net un articol in care zicea ca femeile care accepta bauturi in baruri de la diversi, sunt asa, semi-curve. why? serios acum. ce ma impiedica sa accept cosmo-ul de la un tip daca el nu mi-a zis "ia un cosmo ca sa ne combinam". stiu ca asta e mesajul implicit, dar daca nu are gura sa zica ci doar portofel...nu mersi. mai mult decat atat, poate tipul chiar e decent :d

mi se pare ca pana ti se cere in mod foarte clar sa iti calci peste principii (pentru cine le are), anything goes.

dar poate nu suntem doar noi alea naspa in poveste. da, suntem interesate, dar pe bune acum, ce interes am mai avea daca nu ar fi atatia barbati care nu stiu sa cucereasca altfel o femeie? se merge pe principiul cheia inimii unui barbat e stomacul lui, cheia inimii unei femei e portofelul lui. si cand te gandesti ca noi mereu zicem ca n-avem nevoie de ei.

eu am zis: sunt dispusa sa accept cadouri. in schimb, nu sunt dispusa sa fac ceva pentru ele in mod special. daca vin, bine, daca nu, imi iau si singura.

voi ati face ceva "nasty" pentru niste perle ca ale juliei child?

7 comments:

  1. Dar cum ar fi sa fie invers: ele sa ofere cadouri?

    ReplyDelete
  2. Eu nuuuuuuu, niciodata!:)) Ca si tine!

    ReplyDelete
  3. Mda... As gati ceva... Paste cu orez! :D

    ReplyDelete
  4. ce fain e comentariul lui chiulica :)))
    si mie imi place sa primesc cadouri, daca sunt venite din inima si fara pretentia de a oferi ceva la schimb...si in acelasi timp imi place sa si fac cadouri..

    ReplyDelete
  5. @Nymphetamine: Multzu :)Daca iti fac un cadou, imi faci si tu mie? Blink blink...

    ReplyDelete
  6. @Mr Edgar: ce sa stii tu ma? e doar one of the best cooks ever si personajul unui film absolut superb :x:x:x:x

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9