Thursday, May 5, 2011

poarta-te pe tricou


o sa incep zicand ca nu am absolut nimic contra persoanelor grase! ca o fosta obeza (nu exagerez), nu imi permit sa judec, sa arunc cu pietre si mai ales folosesc termenul "gras" doar atunci cand cineva chiar e fffffffffffffffffff dolofan.

asa, sa va zic acum. unul din marile avantaje (si mistere in acelasi timp) al venetiei e ca nu prea sunt oameni grasi (obezi, mega-supra-ponderali si alte alea, NU ma refer la plinuti). eu una cred ca am vazut pana in 10 in 3 luni. mai sunt grasi pe strazile micute ale orasului, dar daca ii auzi vorbind, iti dai seama clar ca sunt fie americani, fie francezi.

totusi, ieri am vazut o tipa (italianca, pe cuvant, vorbea perfect) care de-abia incapea in vaporetto. ma jur. problema mea nu e insa ca era grasa. sa fie sanatoasa! (I know, the irony), dar ca femeia purta un tricou de pe care zambea gratios si ultra feminin, audrey hepburn. si mi s-a parut, mai trist decat greutatea insasi, contrastul. era de parca tipa urla "uitati ce NU sunt!!!! am o tipa superba pe tricou pentru ca eu NU sunt una".

acum nu zic ca e bine sa ne facem tricouri cu noi insine, doamne fereste, sau sa nu mai purtam tricouri cu idoli, dusmani sau alte persoane cu influenta, dar putina legatura sa fie. imi pare rau ca sunt nesimtita, poate tipa era ultra fan audrey, dar....nu stiu, iesea in evidenta in sensul cel mai prost al cuvantului.

6 comments:

  1. /agree
    Si eu sunt de parere ca daca porti un tricou cu cineva, oricine, trebuie sa-i faci cinste cumva, sa dai un semn ca intelegi ce reprezinta. Audrey a fost esenta elegantei, gratiei si feminitatii, asa ca nu inteleg for the life of me de ce pitipoance vulgare si superficiale isi cumpara diverse accesorii cu Audrey.

    ReplyDelete
  2. Pai depinde ce simte omul... Eu am un tricou cu Rambo pe el, chiar daca nu sunt Rambo. Si daca acea tanti ar fi avut un campion la sumo pe tricou, cum ar arata ? :))

    ReplyDelete
  3. eu am impresia ca de fapt aia habar n-avea cine-i aia de pe tricoul ei:) nush de ce am impresia asta

    ReplyDelete
  4. poi , ce, e vina mea ca Schwartzenegger si-a facut tricou cu mecla mea pe el ?

    ReplyDelete
  5. @KOT: Te-ai asorta perfect. Do it!

    @căpcă1: Pics or it didn't happen

    ReplyDelete
  6. Iti impartasesc mirarea...e cam aceeasi chestie cand cineva mai uratel asa poarta un tricou cu I”m sexy!:))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9