Monday, May 23, 2011

guide to adulthood

ma uitam la un film zilele trecute (Lars and the real girl, bestial!) si la un moment dat Lars l-a intrebat pe fra-su "cum stii cand ai devenit barbat? a fost de la sex?" si asta a ras, i-a zis initial "da, sex" si dupa i-a dat un raspuns mai elaborat. i-a zis ca atunci cand incetezi sa mai faci doar ce e bine pentru tine, cand iti asumi responsaibilitati si alte alea.

eu nu stiu ce i-as fi raspuns. ma rog, daca era ryan gossling pur si simplu ramaneam 8->, dar la modul cel mai serios, nu stiu. nu o sa stiu niciodata cand un baietel devine barbat, poate nici cand o fetita se transforma in femeie. sunt convinsa ca nu are nicio treaba cu sexul. sunt convinsa ca nu are absolut nicio treaba cu varsta. sunt tentata insa sa ma sprijin putin pe mentalitatea lui frati-miu: ca totul se masoara in experiente. asta ar insemna ca eu, la 20 de ani, pot spune ca ma indrept usor usor spre un adult? sper.

as vrea asa de mult sa se scrie un ghid spre adulthood. l-as urma pas cu pas.

vreau sa fiu mare. daca imi pun dorinta asta la noapte, maine o sa ma trezesc o femeie in toata firea?

3 comments:

  1. - da trăbă și-un bărbat.
    fi rea!

    ReplyDelete
  2. Eu am devenit barbat cand am fost singur,altii devin barbati dupa ce se casatoresc

    citat de cesare pavesse in cartea Meseria de a trai. ti-o recomand

    ReplyDelete
  3. Mega-super-extra tare ideea ta! Ar trebui sa te gandesti sa scrii cartea, cred ca ar avea un succes monstru! :D

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9