Wednesday, May 25, 2011

fantoma unui extraterestru


dupa cum am aratat in postarile precedente, i am a (wo)man of science. nu cred nici sa ma bati in porcarele de genul extraterestri, fantome, spirite de orice fel. (bine, cu exceptia lui mos craciun, he's real :|).
totusi, recunosc cinstit ca emisiunile de pe discovery cu fantome ma sperie de nu mai pot. asta e si scopul, nu? e ca un roller coaster, stii ca nu patesti nimic, dar totusi parca parca poti sa faci pe tine cand esti in el.
cat despre extraterestri, tot ce pot sa zic e ca e foarte improbabil sa existe. nu stau acum sa caut motive serioase, dar voi ati vazut cat sunt de urati in toate filmele? n-au cum sa existe creaturi in halul ala :))

bun, vreau insa un exercitiu de imaginatie: hai pentru 2 minute sa credem toti si in extraterestri, si in fantome. deci credeti, da? perfect. suntem undeva in 2349. extraterestri vietuiesc in pace si armonie cu oamenii. (sunt un fel de extra-intra-terestri-spatiali acum :d). zburam cu totii de manuta, dansam pe muzica clasica (lady gaga) si mancam space food ca sa nu cumva sa ne ingrasam. azi pe pamant este insa o zi tare trista. a murit extraterestrul sef. o sa-i spun simplu si sugestiv: THE A-BOSS. THE A-BOSS a fost un extraterestru iubit de toti, asa ca s-a facut o ceremonie de inmormantare mai ceva ca la michael jackson elvis si JFK la un loc. toata lumea e acolo, presa e in delir. se termina totul nusht ce, THE A-BOSS e ingropat (a iubit asa de mult Terra incat nu a vrut sa se mai intoarca la el acasa), toate bune si frumoase. ce se intampla insa acum? cum o sa arate fantoma lui THE A-BOSS? o sa fie un verde translucid? o sa treaca prin pereti? dar mi se pare frumos ca fiind asa de boss, sa fi putut sa faca asta si inainte. o sa ne bantuie? pai daca ii placea de noi, de ce? sau o sa fie omul din umbra (ironic, nu?) al presedintelui? (da, o sa avem un singur presedinte pentru tot pamantul). sau exista un rai al extraterestrilor? oricum ar fi, cred ca THE A-BOSS o sa fie ceva mai friendly decat insusi casper:-?

dar invers ar merge? o fantoma de acum sa se transforme in extraterestru?

1 comment:

  1. Buna intrebare :). Tare as vrea sa vad si un raspuns pe masura pentru ca eu nu il am.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9