Tuesday, May 3, 2011

Bin Laden sau flacara puternica ce se stinge repede

nu obisnuiesc sa fac politica. nu cred in teoriile conspiratiei. nu sunt (mare) fan obama si nu urmaresc cu atentie emisiunile cu privire la stiri politice, interne sau externe. sunt ignoranta pana nu mai pot.

cu toate acestea, imi voi da cu parerea. ok, s-o luam cu inceputul. desi nu cred in teoriile conspiratiei deloc, nu inseamna ca sunt convinsa ca tot ce ni se arata e pe bune. nu, deloc, cred ca in mare parte ce ni se arata e pur si simplu un exercitiu de imagine. poate misiunea asta chiar acum trebuia sa aiba loc, dar parca prea e la scurta vreme de cand obama si-a lansat a doua campanie electorala. prima idee: gata, a castigat alegerile din nou. l-a omorat pe inamicul nr. 1. e salvatorul americii. sure, makes sense. dar, ascultand una din emisiunile alea pe care nu le ascult niciodata, l-am auzit pe un nene zicand ca e doar un mic boom mediatic, care o sa dispara la fel de repede cum a aparut. ca este un mare castig de imagine pentru obama, dar ca n-o sa-l tina chiar pana in toamna anului viitor. well, i'm not so sure. daca actiunea asta a avut un strop de scop mediatic, daca s-a lucrat macar putin la alegerea momentului, cine s-a gandit la asta sigur a calculat totul astfel incat sa-i tina bucuria pe americani pana la alegeri.

poate nu o sa fie doar o vapaie puternica ce se stinge repede. poate chiar obama a castigat asa alegerile viitoare. sau poate acord eu o importanta prea mare pr-ului.

8 comments:

  1. USA ucis Osama Bin Laden. Nu există dovezi: nu poze, nici un cadavru. USA vrea să provoace o reacţie atunci eu va servi drept scuze pentru...?. Osama ucis în 2002. Are ADN-ul anului 2002?. Atacul a Madrid a fost 11 martie 2004. ETA nu a fost implicat. A fost o operaţiune steag fals?. Acum, Libia, Siria ... Uita-te in:

    http://aims.selfip.org/~alKvc74FbC8z2llzuHa9/default_libia.htm

    ReplyDelete
  2. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

    ReplyDelete
  3. Sunt de acord cu Dr. Iglesias [amuzant nume].
    Este foarte probabil ca Osama sa fi fost deja mort. Este, cum ai zis si tu, un exercitiu de imagine, alegerile se apropie si am vazut americani extrem de fericiti de cele auzite, fara a sta sa reflecteze putin asupra cazului.
    Sau poate fi inca in viata, pentru ca fotografii cu el nu exista. Pot sa vin si eu si sa zic "L-am omorat pe ... Basescu!".

    ReplyDelete
  4. @ Alexa e confuza
    Cu ce sa fii de acord? Cu ce idee inteligibila scrisa de Dr. Iglesias poti rezona?

    ReplyDelete
  5. Ca sa pastram un strop de obiectivitate: nu cred ca are legatura cu publicitatea electorala. Se pregateste altceva. A fost Egipt, acum e Libia, posibil si alte tari din regiune.
    Daca Osama traieste, va iesi curand la lumina, macar cu un clip in care sa vada lumea ca e viu. Insa nici eu nu inghit "gogoasa" cu adapostul de langa academia militara si doar 3 garzi de corp. Totusi, filmele sunt filme si realitatea e realitate.

    ReplyDelete
  6. Hi.

    Pai. Sa vedem. 1. Povestea cu reclama pentru campanie, tine. De ce, americanii, nu sunt romanii. Nu uita asa repede. Plus ca oamenii care fac campanii in State, stiu ce fac si stiu sa readuca un eveniment in ochii media. Deci, da.

    2. Osama moare anual. Dat de surse serioase in fiecare an. Din 2002 incoace. Cautati filmele mai recente cu Osama, veti vedea cu stupoare ca intr-un mod sau altul demonstreaza data in care este facuta. Si nu cu un timestamp. Ziare, chestii. Anual, din 2002, cate un oficial al Casei Albe tot declara ca Osama e mort.

    3.Povestea cu Egipt, Libia, Siria, Yemen si Liban. Not related. De ce? Poate au fost orchestrate, intr-o anumita masura. Dar, la fel de simplu, poate fi iesirea populatiei musulmane din nordul Africii de sub umbra dictatoriatului. Acelasi lucru s-a intamplat in perioada '89 la caderea Cortinei de Fier. Ungaria, Romania, Chehoslovacia, si altele. Nu cred ca e chiar atat de subversiva seria de revolte. Sa zicem ca fost orchestrata in Egipt. Populatia a vazut ca merge si a bagat de top in Siria. Iar daca a mers in doua, mai merge in mai multe. Masele, sunt relativ usor de starnit in chestii de genul.

    4. Madrid, Londra, etc. Al Qaeda e echivalentul corporatiei multi-nationale in materie de terorism. Nu o sa pice din moartea de acum, atunci sau din viitor a unui lider. Fie el, spirtual sau nu. E prea mare si prea structurata sa pice din atat. Plus ca, e contra productiv. Astfel de asasinate, creaza in comunitatea musulmana pornita pe Jihad un martir. NU vrei martiri. Vrei orice, dar martiri, nu.

    5.Gogoasa cu adapostul. E foarte logica si de bun simt, de altfel. Pakistanul sustine Al Qaeda pentru ca, asa cum una din tintele lor e SUA si lumea occidentala, mai e si India, cu care Pakistanul e in mari conflicte teritoriale. Este spre interesul lor sa-i susinta. Se stia de mult ca ISI (Servicile de inteligenta Pakistaneze) il protejau pe Osama. Deci, sa stea intr-un cuib cu trei paznici langa o baza militara Pakistaneza, pare logic.

    6. Si ca final, punctez doua lucruri. Personal, nu cred ca a murit acum... Cred ca daca e mort, e mort de mult, si probabil din cauze naturale. Daca nu, vom vedea. Interesante sunt zvonurile lansate de CIA si sustinute de cel putin 3 servicii de inteligenta din Europa ca ar fi o bomba nucleara undeva intr-un oras european. Ca represalii la acest asasinat, ar fi o detonare. Pana una alta, sunt zvonuri. Vom vedea.

    @MrEdgar... Primul tau post nu are nici o noima. Tradu, te rog. Nici Google translate nu ma ajuta, imi da asta...

    Are cineva cu adevarat ceea ce a fost chiar ca a decis să utilizeze chiar să te duci doriţi să faceţi semene mai mult?

    ReplyDelete
  7. Eu nu cred ca l-au ucis...cel putin nu acum....poate acum ceva vreme si au tinut stirea la saltea ca leverage cum se zice....
    Numai bine!

    ReplyDelete
  8. eu nu cred ca ar trebui sa avem asa mult acces la informatii de genul asta...cenzura parca era mai folositoare inainte

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9