Friday, April 29, 2011

you are beautiful


banuiesc ca toata lumea care citeste postul asta a vazut deja nunta asa ca nu o sa mai incep si eu cu povestea cenusaresei, cu o vai o vai, vreau si eu un print, cu barfe despre rochie, juraminte, invitati si mancare. dati pe orice post daca vreti sa aflati.

e de inteles ca toate o invidiem pe kate acum, dar in afara de asta, cat e de minunat? serios! ea e superba, el e frumusel foc (desi fra-su e si mai si) si impreuna sunt absolut bestiali. si in timp ce alessandra stoicescu zice "si acum ce urmeaza? o viata in ochii publicului..." eu ma gandesc la ce urmeaza acum, peste cateva ore, cand toate capetele incoronate o sa plece, cand burtile o sa fie pline, paharele goale, pozele luate si felicitarile adresate. cand will si kate o sa se retraga si o sa se inchida usile debaralei in care o sa locuiasca. nu va ganditi la nimic kinky!

picture it: o sa se uite dreamy, o sa fie :d:d:d:d el o sa ii zica ei "my princess" si o s-o ia in brate. si da, probabil o sa urmeze niste ani de tot rahatul, scandaluri si barfe, un eventual divort sau cine stie ce accident, dar acum, cand o sa fie doar ei 2, o sa fie bine. o sa fie iubire si emotie si o verigheta subtire.

basm? povestea la care visam toate? nu, n-as zice, cred ca e cam greu sa fii printesa, dar nu e deloc prea mult sa visez la un simplu, deloc royal si complet sincer "you are beautiful"

15 comments:

  1. and you are...
    you are beautiful !:)
    http://www.youtube.com/watch?v=-C9n_3diBeA

    ReplyDelete
  2. Acum, felul in care arati (nu stiu adresa ta de FB), pentru mine este o enigma, dar datorita postarilor tale constat ca esti o persoana cu un suflet frumos ( daca gresesc, te rog sa ma corectezi :)) ) Deci "you are beautiful" si blogul tau este "beautiful" ;) Nu gumesc...

    ReplyDelete
  3. Dreamy... uau... eu n-am vazut nunta, inca n-am plecat de la job :-s

    ReplyDelete
  4. ce frumos e ultimul paragraf :D

    ReplyDelete
  5. You got me at "picture it:" :X

    ReplyDelete
  6. da, a fost frumos, si ei sunt frumosi, sunt printisorii moderni ai generatiei noastre.
    eu cred ca mariajul o sa dureze, prea si-a dorit kate si ai ei sa fie printesa -regina...cred ca va depinde de ea, el oricum se vede ca e indragostit. sa speram ca nu se va repeta povestea dianei!
    kisses!

    ReplyDelete
  7. Pe mine nu m-a interesat subiectul asta care pare ca pentru ceilalti a rivalizat cu campionatul mondial de fotbal sau cine stie ce alte evenimente care mai strang audienta. Si nu, nu sunt nici microbist. A fost un eveniment monden, dar i s-a atribuit prea multa importanta. Call me a dreamer, dar eu cred ca orice cuplu de indragostiti ar trebui sa fie format dintr-un print si o printesa. Si cu totii sa ii priveasca astfel. El printul ei, ea printesa lui. Si nici nu vreau sa ma gandesc ce ii asteapta cu adevarat pe bietii oameni, o viata intreaga de vanatoare si haituiala din cauza aviditatii de barfe si scandal a mass-mediei. Sper sa mearga undeva cat mai departe unde sa fie doar ei doi si dragostea care ii uneste, daca ii uneste, nu ma intereseaza ca in Romania cum se lauda ai nostri sau in alta parte.

    ReplyDelete
  8. Oh, daaa... printi... printese... Vreau si eu acolo :)

    ReplyDelete
  9. @Chiulica: unde vrei? sau nu are legatura cu ce am spus eu?

    ReplyDelete
  10. Tibi, tu azi zic ca "dar eu cred ca orice cuplu de indragostiti ar trebui sa fie format dintr-un print si o printesa. Si cu totii sa ii priveasca astfel. El printul ei, ea printesa lui." ... acolo vreau :)

    ReplyDelete
  11. Acolo vreau si eu, dar vad mereu ca respectul general al oamenilor pentru ceilalti oameni se diminueaza, iar romantismul devine o himera pe care numai cei slabi o mai readuc la viata. E ciudat ca incepem sa ne laudam cu relatii de cativa ani in vreme ce generatiile precedente se laudau cu cateva decenii traite impreuna. Noi abia daca ne suportam si pe noi insine.

    ReplyDelete
  12. multumesc mult :d

    @KOT: FB me, irina stoica, scrie jos university of bucharest (sper sa nu fie prea multe cu descrierea asta)

    @Tibi: da, stiu ca a fost doar un mare mare eveniment mediatic, dar a fost ft ft frumos, serios acum. adica pentru cat a fost de mare, a fost extrem de....simplu. mie cred ca asta mi-a placut cel mai mult: ei pareau sa iasa din tot protocolul, din mars, din garzi, din calesti si din oameni tipand. cred ca ar fi fost la fel de draguti si daca se casatoreau pe ascuns intr-un satuc englezesc

    ReplyDelete
  13. Iri, tie ti se pare simplu, dar oamenii aia s-au pregatit atata timp pentru acel eveniment. Si cea mai mica scapare ar fi putut deveni o tragedie, tot din cauza mediatizarii excesive. Dupa cum am spus, nu am urmarit, dar sunt sigur ca au existat critici si barfe...

    ReplyDelete
  14. Fast si stralucire....ce este in spate stiu doar ei, sau poate ca nici ei!:) Numai bine Iri!

    ReplyDelete
  15. Trebuie sa facem distinctie intre aparenta si esenta. Si Lady Di parea foarte fericita, dar...nu era.
    Printesa esti atunci cand el te face sa te simti asa, nu neaparat trebuie sa te mariti cu printul Angliei!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9