Thursday, April 21, 2011

update your life, put your mind on newsfeeds


stim deja toti toate glumitele alea care intra in inbox o data la 2 zile: ion si marie au facebook, preotii au facebook, scriitorii au facebook si se cearta pentru cine e mai prost si tot asa. Hazlii la prima citire, dar hai nene, lasa-ma sa traiesc, gata!

acum 10 minute o prietena mi-a dat poza asta si mi s-a parut bestiala :)) partea funny e ca deja facem asta. deja vorbim in statusuri de facebook cam toata ziua. daca acum va ganditi "eu nu fac asta, ce obsedata de facebook e irina" sunteti naspa. o faceti si stiti ft bine. va ganditi si voi, la fel, ca mine, daca vedeti ceva funny pe strada ca o sa il puneti pe facebook. daca un prieten da o replica inteligenta, facebook, melodie, facebook, stire, facebook, sentimente, relatii, despartiri si impacari, dusuri, achizitii, tot, absolut TOT am ajuns sa il "urcam" pe FB. nu judec pe nimeni, don't get me wrong, ca si eu fac la fel. daca totul a inceput prin a spune chestii inutile pe "perete", acum le zicem non-stop. uitati: irina stoica desperately needs internet connection in her dorm room. irina stoica is coming home tomorrow morning. irina stoica is hungry. credeti ca asta zic doar pe net?:)) sa fim seriosi:)) sunt 2 optiuni: ori am inceput sa vorbim asa de inutil si in viata reala si faptul ca punem tot pe FB este doar o consecinta logica, fie spusul tampeniilor pe FB ne face sa spunem tampenii si IRL.

si cand te gandesti ca frumuselul ala, mark zahar-berg sau cum l-o chema pe el, se gandeste din ce in ce mai mult sa cenzureze facebook (ca sa intre pe piata din china)... o sa ne cenzuram si noi de acum inainte?

10 comments:

  1. Pai tu postezi poze necenzurate??? Da-mi te rog adresa ta de FB, ca nu sunt chinez, te voi intelege ;)

    ReplyDelete
  2. Si daca nu ai cont pe Facebook, in ce categorie intri? sau cum comunici lucruri inutile care i-ar interesa pe altii daca ar fi pe Facebook? Oare e chiar asa naspa sa fii "neconectat"? :))

    ReplyDelete
  3. stai linistit, tibi, ca traiesti bine-mersi si fara facebook

    ReplyDelete
  4. Anca, sunt linistit, traiesc. Eram curios, pentru ca mie mi se pare ciudat. Sau cel putin amuzant. Nu vad nimic interesant la Facebook, poate doar faptul ca poti cunoste oameni noi.

    ReplyDelete
  5. @KOT: nu sunt greu de gasit pe FB

    @Tibi: nu e vorba atat de cunoscut oameni noi, ci de tinut legatura cu oamenii..."vechi". cel putin pentru mine

    ReplyDelete
  6. @ iri: nu era greu de inteles, cei pe care ii cunosti trebuie sa aiba cate ceva in comun cu tine, altfel de ce ati mai fi mentinut legatura. Dar asta intrebam, cum ar trebui sa comunice acei oameni care nu au cont? Mi se pare urat sa fie exclusi doar pentru ca refuza sa se inscrie pe un site, dar nu vad nici alte modalitati prin care sa comunice.

    ReplyDelete
  7. Eu una folosesc FB doar pentru a-mi populariza postările de pe blog și pentru a știi când sunt zilele de naștere ale prietenilor din viața reală, pentru că am tendința să cam uit.....în rest, fiecare face cum crede și cum vrea....nu am stat să mă gândesc prea mult la asta...Numai bine!

    ReplyDelete
  8. :))))))
    VORBIND DE FACEBOOK...ITI LAS LINKUL ASTA POATE TE INSCRII:)))

    http://www.facebook.com/wolfstylema#!/pages/STYLETHE-CITY/195386193832937

    TE PUP...PASTE FERICIT <3

    ReplyDelete
  9. :)) Foarte tare poza!
    Cred ca Fb-ul a ajuns atat de populat incat majoritatea tinerilor sunt depedenti de acest mediu online de cunoastere

    ReplyDelete
  10. Nu stiu daca am ajuns chiaaar atat de departe incat sa vorbesc in statusuri de FB, dar da, am ajuns sa postez si cele mai mari tampenii acolo :)) Sau cel putin o faceam. Acum (de cateva luni) am ajuns la concluzia ca less is better :)) Bine, mai am putin de lucrat la partea "trebuie sa intru sa vad ce mai e nou pe FB" dar in rest e ok :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9