Monday, April 18, 2011

inside a little box

subiect larg: viata intr-o cutie. aici poate intra orice: de la celule la case mici, de la custi si colivii la bagaje si sicrie (ma rog, la ultima nu prea mai e viata, dar tot mi se pare sinistru sa-ti alegi tu singur sicriul).

Viata din bagaj: in momentul in care scriu asta ma uit cum colega mea de camera isi face bagajul ca sa mearga acasa, de Pasti. Randul meu o sa fie joi seara. Aduna toate chestiile de care nu mai are nevoie, tot ce a luat pentru rude si prieteni intr-o valiza mare, se uita la ea gandindu-se ce a uitat ca peste ceva vreme sa o inchida zicand "gata". O sa mai faca asta de cateva ori, dar nu de infinit. Cum e sa fii rock star? sau movie star? sau awesome business man? sa calatoresti non-stop si viata ta chiar sa incapa intr-un nenorocit de bagaj. 3 pulovere, 2 cravate, pantofi, parfum si panataloni. SAU tinte si lanturi si pielarii si rock crap. asta e viata din bagaj. icchhh

Viata dintr-o casa mica: te izbesti de toata mobila, bodogani non-stop, injuri de mama focului, nu gasesti nimic, iti zici mereu ca o sa fii mai organizat si vrei mai mult spatiu. Totusi e locul tau, te intorci la el si nu se inchide, la sfarsit de excursie, cu un zgomot de fermoar. Deci mai bine o casa mica decat un bagaj.

Viata intr-o cusca: aia nu e viata.

Totusi, ca o trista obsedata de Forrest Gump ce sunt, as da orice sa pot trai intr-o cutie de bomboane de ciocolata: sa ma deschida cineva cu interes, sa se uite atent si sa zica "yumm". Da, aia e singura viata din cutie cat de cat acceptabila. Mai ales atunci cad sunt aroma ta preferata :)

7 comments:

  1. I like exotic flavors. :P

    Probabil stii melodia... Si, sincer cred ca de aici a pornit totul, but still.

    http://www.youtube.com/watch?v=o7Ys9RkvxgI

    ReplyDelete
  2. si eu plec joi acasaaa:D

    ReplyDelete
  3. Eu sunt claustrofoba, deci concluzia e clara....n-as putea!

    ReplyDelete
  4. Candy Girl, esti foarte dulce! Imi place mult headerul de la blogul tau :).
    Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  5. Totul este doar "ceva intr-o cutie mica".

    ReplyDelete
  6. @Alexandru: nu de la piesa a pornit, nici n-o stiam, dar imi place mult. mersi:*

    @The Fairy's Apprentice: thanks :"> sarbatori fericite si tie!!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9