Saturday, April 16, 2011

cine a fost primul?

oul sau gaina? ciocolata sau vanillia? cola sau pepsi? omul sau facebook?

cred ca lejer se poate raspunde la primele 3 intrebari. la a 4-a insa, eu am dubii. V-ati gandit vreodata daca facebook nu este man-made? Sunt atatia care cred in teorii cu extraterestri si mama, cum incearca ei sa comunice cu noi, ne deseneaza pe piramide, ne fac cercuri in lanuri de secara (si dau nastere la titluri de carti ;) )si ne rapesc asa, rand pe rand, ne scot creierul, ni-l pun la loc, stiti voi, fleacuri d-astea. Hobby-uri de extraterestri. DAR daca si Facebook e facut de extraterestri? serios acum. Ce metoda mai mare de tinut jumatate de planeta sub control si supraveghere? Asa au acces la informatii cat cuprinde si ne si pot indruma pe drumul pe care il vor. Ne pot studia linistiti, noi nu banuim nimic, postam poze si statusuri care vor fi folosite candva pentru experimentele lor sinistre.

Prin urmare, Mark Zuckerbeg este ori un Harvard nerd rapit de extraterestri cand era mic (ei i-au dat ideea) ori este el insusi un omulet verde cu 2 ochi mari si antenute, ascuns sub look-ul de geek chique dupa care suspina atatea. Facebook nu mai este doar cea mai mare platforma de socializare internationala, ci poate fi si cea mai mare metoda de comunicare cu alte planete. Ah, u gotta love technology :))
2-1! si cred ca aici ma opresc: I'm a (wo)man of science!

13 comments:

  1. Oh c'mon! Do you actually believe this as a woman of science that you claim you are?

    ReplyDelete
  2. Of course, you do have to sustain your writings :))
    Well, i don't believe it. I mean, seriously, Zuckerberg himself admitted he did not know why would people give him private information about themselves, but they did. At worse you could say he is spying on millions of people, but aliens? Why would aliens need a social network to spy on people? They could simply access our satellites and spy on the whole planet without having to be friends with us :)) And social networks will never extend further than Earth, if for nothing else, at least for using an outdated technology such as the internet. i think this is more scientific than secretly longing for Zuckerberg :))

    ReplyDelete
  3. :)) Draguta postarea, este un film cum a aparut facebook-ul si e chiar simpatic si interesant.The social network.

    ReplyDelete
  4. Interesanta teoria ta, de multe ori ma gandesc la lucruri de genul asta....

    ReplyDelete
  5. Suckenberg o arte in stilu' Oprisan cu Facebook, se stie. Cat despre deschiderea oamenilor fata de o retea de socializare, e vina lu Suckenberg? Sau a disperatilor de atentie care-si impartasesc in eter tot ce fac in si in afara veceului?

    ReplyDelete
  6. @Tibi: ai vreo dovada cum ca n-ar fi asa? e doar o ipoteza si tocmai asta e frumusetea: ramane in picioare pana la proba contrarie:d

    @Alexa: am vazut si eu filmul, mi-a placut mult de tot :x

    @Mr. Edgar: in afara veceului? nici macar. am ajuns cu totul in veceu. o sa fac un sondaj sa vad cati oameni isi pun updateuri de pe toilette :-?

    ReplyDelete
  7. Nu, nu am dovezi asa cum nici tu nu ai dovezi care sa sustina ce spui... dovezile nu sunt niciodata irefutabile :)) unii spun exista extraterestri, altii ca exista Yeti, altii ca exista Dumnezeu si tot asa. Si fiecare vine cu dovezile lui iar restul le combat prin diverse mijloace. Pentru mine ar fi inutil sa ma arunc in astfel de SF-uri fara sa fi vazut cu ochii mei adevarul. Dar in privinta retelelor de socializare, refuz sa cred ca exista astfel de influente. Cum a zis amicul tau, oamenii posteaza toate prostiile acolo. Nu vad ce treaba are asta cu extraterestrii, doar nu i-au rapit pe toti pamantenii si le-au implantat un cip ca sa faca asta. Aaa si eu nu am cont de Facebook :))
    Amuzanta ideea oricum, nu am ce zice, dar prefer sa o privesc asa cum este - o gluma :))

    ReplyDelete
  8. tu controlezi facebookul nu facebookul te controleaza pe tine...sau cel putin asa ar trebui

    ReplyDelete
  9. Hehe...

    Sunt oameni care, literalmente, traiesc pe Facebook. Si sa numai zic de Tweeter, or other craps like that.

    Cred ca toti avem "acel prieten" care posteaza ceva de fiecare daca cand se intampla ceva in jurul lui, ergo, la 5 minute. Genul ALA care e la spital cu prietena, asistenta e in fata lui cu odrasla in brate si el spune, sec, I need to post this.

    Sincer sa fiu, decat sa accept ca oamenii sunt indeajuns de prosti incat sa se coboare la asta... I rather take the alien story.

    ReplyDelete
  10. Interesant! Extraterestrii sunt printre noi.. o sa fiu mai atenta pe cine adaug in lista :))

    ReplyDelete
  11. Nu mi-am pus niciodata problama asa, dar tot ce se poate :)))) Probabil ca in viitor, omuletii astia verzi cu antenute de care zici o sa ne invadeze planeta, for real :))))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9