Tuesday, February 24, 2009

schimbare

in ultima vreme m-am schimbat destul de mult. de la lucrurile pe care le simt, pe care le ascult la cele pe care le port, pe care le citesc. asta m-a facut sa ma imprietenesc cu unii si sa ma indepartez de altii, dar m-au facut..eu. ce a ramas la fel? faptul ca vorbesc intr-una, ca rad mai mereu, ca incerc sa fiu cat se poate de vesela. altceva? faptul ca visez la o dragoste perfecta (aici modificarea consta in faptul ca nu ma gandesc numai la asta)
cred ca cel mai important lucru care s-a schimbat e ideea ca oamenii nu se shcimba. acum cred in in schimbare, o admir, o doresc, mi se pare naturala. asa cum sunt convinsa ca anul viitor o sa ma schimbe ca ce naiba? o sa fiu studenta la litere:)) sper doar sa mai ramana in viata macar o parte din ceea ce sunt acum, aia care se ocupa de prietenii. imi iubesc prietenii si nu vreau ca ei sa se schimbe. a, da, uite, egoismul, sunt mai egoista acum.
but, all in all, I love change!
ps:change me someone, change me please!

No comments:

Post a Comment

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9