Thursday, February 26, 2009

foursome

anii '90 poate au fost cei mai prolifici din punct de vedere mediatic. sigur. comunicarea de orice fel a luat-o razna. net, teve, ziare cu sutele, lume mai putin complexata, se putea vorbi liber despre sex. da, pana si in romania. desi se zice ca america e o tara complet libera, cu o mentalitate ce poate stupefia lejer orice persoana trecuta de 60 de ani de la noi, de-abia in anii '90 a existat cineva cu enough balls incat sa abordeze deschis, explicit, cel mai comun, raspandit si totusi tabu subiect existent :sex. s-a numit simplu si sugestiv sex and the city. 4 prietne, 3 personalitati complet diferite, a 4-a fiind suma celorlalte 3, toate cu perceptii diferite fata de lume, barbati, sex. a fost, poate nu cel mai mare, dar printre cele mai mari hituri teve din istorie. brusc sute de mii de femeie, hai chiar milioane, au ajuns sa se regaseasca in una din cele 4, in toate 4, in situatiile lor. diferenta consta doar in oras, in haine si poate in slujbe.in rest, identificare aproape perfecta
10 years after the begining of this smash succes, 4 friends were walking down tne street... e o replica ce se potriveste poate catorva sute de foursomes, inclusiv noua.
da, nu suntem inca 4 femei sigure pe ele, dar suntem 4 prietene care se iubesc la fel de mult. batem in acelasi fel strazile unui oras, ce-i drept, mai mic, mai murdar, mai putin glam decat new york, dar cu aceleasi zambete pe fata, cu aceleasi expresii, in cautarea acelorasi lucru: perspective upon life.
si noi am avut discutii complet nepotrivite cu locurile linistite in care ne aflam si noi am comentat lumea din jur, uneori rautacios, alteori pur si simplu in awe. si noi am dezbatut subiecte de importanta colosala over a latte si noi ne-am spus toate pasurile in a true word vomit.
diferenta e ca noi avem 15 ani mai putin, avem carierele in fata si o paleta de experiente mai deschisa decat va fi vreodata. desi poate altii au o experienta mai mare, noi avemavantajul lipsei de greseli, ceea ce, dupa parerea mea, ne da o libertate pe care n-o s-o mai avem peste 15 ani.
suntem 4, suntem hippie, suntem rock, suntem somewhere in between, suntem chill, suntem pop la nevoie, suntem bestii, suntem nice, suntem inabordabile uneori, un grup impenetrabil, suntem shy, dar si brave, suntem o combinatie ingrozitor de ciudata cu un rezultat infricosator de misto. suntem "noi"
so I can't help but wonder, is there anything in life more important than friendship? is there any label that stays in trend as much?
va iubesc!

No comments:

Post a Comment

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9