Sunday, November 16, 2014

castigator + subiect tabu

4 comments:

  1. Nu am închis :-D. Mă bucur că ai abordat tema bibliotecilor. Ți-ai format o părere foarte super, pe care o recomand. Ai mare dreptate când spui că ne-am format greșit părerea conform căreia bibliotecile sunt out-of-date. E o concepție greșită, ce trebuie schimbată.
    Felicitări câștigătoarei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma bucur ca ti-a placut :D de obicei mi-e cam teama sa abordez subiecte mai "serioase", dar e bine ca sunt eu paranoica :))

      Delete
  2. Felicitari pentru subiect!!! Ai dreptate, uitam ca exista biblioteci publice, ca exista oameni care se preocupa sa aduca titluri noi si interesante de care ne putem bucura fara sa la achizitionam. Eu personal am fost o fana a bibliotecilorcand inca nu stiam acest cuvant, desi nu gaseam intotdeauna ceea ce cautam... am trecut destul de repede de la sectiunea de copii la cea de adulti folosind permisul tatalui meu - ce vremuri... Intre timp am devenit si o mare cumparatoare de carti ca doar n-o sa ajung la salarul urmator cu bani economisiti... Oricum, felicitari pentru blog si pentru subectele abordate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tare faza cu economiile :)) da, si eu prefer sa cumpar carti, dar sunt multe titluri bestiale si la biblioteci :D multumesc de cuvintele frumoase *

      Delete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9