Tuesday, July 1, 2014

recenzie An Abundance of Katherines - John Green + castigator

5 comments:

  1. Irina, imi place mult vlogul tau. Nu prea sunt genul care sa "digere" usor astfel de metode de a face recenzii (sunt mai old school), dar imi place acesta. Vorbesti frumos, cursiv, ai o voce calda, tonalitate placuta si faptul ca esti putin raraita da culoare discursului. :) Felicitari!
    Cat despre carte, pare sa nu fie genul YA sau fantasy plin de clisee cu adolescenti care se iubesc si se transforma in vampiri sau varcolaci.
    Nu cred ca voi avea rabdare sa citesc o astfel de carte in engleza, mi-e greu sa ma concentrez cand citesc in alta limba (si singura pe care o cunosc la un nivel in care sa pot citi e engleza). Vara asta ar putea fi una din provocarile mele, sa citesc ceva (usurel) in limba engleza. Imi recomanzi ceva?
    P.S Ti-am pus blogul in bloggroll. Keep in touch! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mersi! daca vrei sa incepi sa citesti in engleza, vezi ca exista asa numitele "graded reader" - texte simplificate: sunt romane (ce-i drept, mai...clasice) rezumate si cu limbaj mai simplut. sunt o metoda ft buna sa incepi sa citesti in engleza :D

      Delete
  2. Trebuie neaparat sa citesc si eu "De 19 ori Katherine". Pana la urma, o sa iau la rand cartile lui John Green :) Foarte fain vlogul!
    Ai si un tag de la mine: http://alexandraslibrary.blogspot.ro/2014/07/social-media-book-tag-si-niste.html

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9