Tuesday, February 11, 2014

carti si iubire sau iubirea pentru carti

neata neata :*

vineri. oh, vineri. ce zi frumoasa. vine weekendul, baietii sunt obligati sa faca surprize si cadouri frumoase fetelor (da, sunt o ipocrita, de-abia imi astept surpriza si cadoul) si fetele se rasfata si se simt bine. si pentru ca vineri e o zi asa de speciala, si industria de carte de la noi s-a aliniat frumos. 

avem reduceri la carti, pachete pentru el si pentru ea, bibliotecile nu se lasa nici ele mai prejos, concursuri de creatie, de ghicit, la intamplare. totul in numele iubirii. pentru altii sau pentru carti. refuz sa cred ca pentru bani. sunt o idealista. 

dar sincer va spun, imi place se intampla in perioada asta cu editurile si site-urile de profil. mai mai ca toata lumea se reintoarce la Jane Austen si la carti cu mult rosu pe coperta, ceea ce e cat se poate de frumos. 

daca anul trecut participam eu insami la campanii menite sa promoveze iubirea si lectura (75 expressions of love, @British, in mod activ sau Carti pereche pentru suflete pereche, de la All, doar ca participant), anul asta stau pe bara si particip selectiv. si cum iubirea mea de bani e mai mica decat iubirea de lucruri pe care banii le pot cumpara, am ramas complet fara, asadar, februarie va fi varza din punct de vedere al cartilor cumparate. 

dar spuneti-mi voi cum as putea sa rezist la o carte gratis? si nu o fituica buna de dat la oameni pe post de hartie igienica, ci o carte aleasa cu grija si atentie de librari. Da, vorbesc de campania Booktopia impreuna cu librariile Humanitas. Anul asta organizeaza blind dates with books. Asadar, primii 99 de booktopici inscrisi vor primi o carte de la Humanitas, in schimbul unei recenzie, dupa ce librarii Humanitas vor studia atent profilul fiecarui book topic in parte. In functie de ce am citit sau ce vrem sa citim, ni se va stabili compatibilitatea cu o carte. Sunt tare curioasa care e cartea mea pereche. 

v-ati inscris? si daca nu la booktopia, ce oferta de V-day v-a atras atentia? 

4 comments:

  1. Sa ne spui si noua care e sufletul tau pereche in literatura :))

    ReplyDelete
  2. Foarte creativa ideea celor de la Booktopia :) Din pacate, am aflat prea tarziu si nu am mai apucat sa ma inscriu. Sunt curioasa cum va iesi totul maine :)

    ReplyDelete
  3. pacat, pe urmatoarea poate o prinzi :( vezi ca sunt poze pe facebook :D

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9