Sunday, July 21, 2013

book review: insurgent

hello :*

trebuie sa va marturisesc ca mi-a luat foarte mult sa citesc "insurgent". mai mult de o saptamana. nu stiu daca am fost eu intr-o pasa proasta in general sau pur si simplu nu m-a mai prins cartea, cert e ca nu ma asteptam sa mearga asa de greu, mai ales dat fiind ca divergent mi-a placut super mult. (aveti recenzia in link). 

pe scurt: in volumul acesta, se naste un adevarat razboi intre factiuni, eruditii fiind aia rai, controland mintile celorlalti. de ce? pentru ca sunt destepti si pot :)) mai mult, vor sa afle, odata pentru totdeauna, ce e cu divergentii, de ce sunt imuni anumitor lucruri, etc. bineinteles, cei care le tin cel mai bine piept sunt neinfricatii (sau mai bine zis, gasca de neinfricati din care face parte si tris), iar pionii principali sunt divergentii. tris ajunge sa se sacrifice pentru incetarea razboiului, dar tobias vine in ajutorul ei. e un volum in care se pune mult accentul pe incredere, pe dovezi de curaj si de iubire, pe lupta dintre bine si rau. 

ce mi-a placut: povestea in sine inca mi se pare misto. imi place de tris, dar tobias m-a cam calcat pe nervi volumul asta. imi placea mai mult de el cand era "superiorul" lui tris. parca i s-a dus tot farmecul.a, si  mi-a mai placut foarte mult implicarea celor fara factiune  :D in rest, v-am zis, nu m-a dat pe spate. 

voua cum vi s-a parut insurgent in comparatie cu divergent?

PS: Pe goodreads i-am dat 3/5.

2 comments:

  1. Sincer, mie mi-a placut mai mult Insurgent, dar fiecare cu opinia lui. Sunt de acord cu Tobias si faptul ca era mai interesant in Divergent

    ReplyDelete
    Replies
    1. si mie mi s-a parut ciudat :)) adica rational, urmand plotul si toate alea, ar fi trebuit sa-mi placa mai mult. oi fi fost eu doar intr-o perioada mai aiurea cu cititul :))

      Delete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9