Saturday, June 23, 2012

guess who's half back


hello hello :*

cica revenirile succinte sunt cele mai misto. succinte ca mesaj, nu ca durata. da, am revenit:D dupa o luna absolut oribila, atat pentru mine cat si pentru cei care au trebuit sa imi sporte mine nebuniile, am trecut de 2/3 din licenta :D mi-am dat examenele scrise, a fost mai bine decat as fi putut spera si acum mai am doar lucrarea de sustinut

v-as povesti tot ce vreti sa stiti despre morfemul "ing" in engleza si "ind" in romana, dar pana si eu m-am plictisit putin de tema asta :)) marti o sa incerc sa conving niste profi super smecheri ca stiu ce vorbesc si ca am idei "lingvistice".

dupa care, voi reveni la sentimente mai bune: am chef sa scriu despre haine si machiaj, despre baieti si despre mine. am chef sa le comentez oamenilor care asa, 10 minute pe zi, mi-au bucurat luna cu postarile lor minunate. am chef cunosc oameni noi in blogosfera ca sunt convinsa ca-s mii care o sa-mi bucure vara. si cele 10 minute pe zi o sa se transforme in ore.

pana atunci, scotand doar putin capul de sub pamant, va salut cu drag. marti dupamasa voi iesi din groapa in toata splendoara si o sa incep sa scriu (mai) des pentru ca am adunat prea multe chestii pe care vreau sa le zic undeva.

pups:*

3 comments:

  1. Si ia ghici! Ai un premiu! :* http://carcea-georgiana.blogspot.ro/2012/06/sunet-de-pian-2-premiu.html

    ReplyDelete
  2. @Cristina: multam, a iesit super bine :D

    @Ghost Painter: thank u thank u :*:*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9