Tuesday, February 14, 2012

v-day= singura zi in care ne iubim


In the first day of Valentine my lover gave to meeee.... \:d/ ok ok, sunt afona, stiu. Prefer sa va scriu despre ce o sa ii iau eu lui pisi, pisoias, pufulet, iubi, soricutz, puiutz, iubirel si tati. da da, toti sunt aceeasi persoana, pentru ca are personalitati multiple, nu de alta.

1. puzzle cu noi doi

deci m-am dus acolo la orhideea, toata imbracat in roz si le-am zis "bunaaaaaa;;);;) vreau si eu un puzzle cu poza asta (intind poza cu noi pupandu-ne). nu suntem frumosi?;;);;);;)" tipul de la imprimari "Nu:|" eu "a...bine, da poti sa ne faci puzzle?;;);;);;);;)"


2. perna alba din aia din imitatie de satin cu poza mea

pentru ca vreau ca pisi, pisoias, pufulet, iubi, soricutz, puiutz, iubirel si tati sa doarma gandindu-se la mine ;;);;);;);;);;) si o sa se scoala in fieeeeeeeeecare dimineata vazandu-mi fata (nici nu conteaza ca in timpul somnului o sa-i curga saliva fix pe fata mea, i love that :x)

3. o inima mare si pufoasa

pe care scire i loooooooooooooov you (hai ca nu observa nimeni ca s-a mancat un e:-j de la foame de iubire). ca sa stie toti prietenii lui aia naspa si masculini, de fiecare data cand vin la el acasa, cat de mult ma iubeste el pe mine!!!


4. o excursie pe o insula pustie

pentru ca stiu sigur ca pisi, pisoias, pufulet, iubi, soricutz, puiutz, iubirel si tati ar da absolut orice(!!!!) sa stea toata ziua degeaba, sa se prajeasca la soare. ce-s prostiile astea? un barbat dinamic???? du-te ma de-aici, al meu prefera sa nu faca nimic


5. o pereche de boxeri rosii

daca sunt si de la CB, atat!!!! nu stiati ca absolut TOTI barbati plang in secret daca nu poarta boxerii visurilor?:| acum eu stiu ca, atunci cand isi aleg Uniconfii de la Real se gandesc defapt cum ar defila ei in CB si eventual cu cizme de blana, dar ce sa faci, unii cu mapa, altii cu...chilotii:-?? si pentru ca este o zi in care toooooooooot trebuie sa fie rosu, e imperios sa fie si ei tot rosii. stai, ce inseamna imperios? stai, ce?????:O


ma, uitati cum sta treaba, din punctul meu de vedere, cu Valentine's Day. Mie una mi se pare o zi muuult prea, standardizata sa zic asa, imperioasa, ca sa fiu cool :)) Singurul an in care chiar am simtit ceva, cat de cat, a fost anul trecut, cand imprejurarile au facut sa fiu la Verona fix de festivalul de Valentine's si recunosc ca ma apucase un romantism si o penibilitate ceva de speriat. (sunt si eu om, ce naiba). dar in rest, anumite chestii, cum e asta cu cadourile, come on girls, we can do better than this! serios. tot ce am enumerat, cadouri fooooarte des intalnite de V-day sunt chestii pe care eventual anumite fete le-ar vrea, dar va zic sigur ca NICIUN baiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n-o sa se mandreasca cu ele (bine, mai putin insula, unde recunosc ca depinde, dar tot cred ca ar prefera o excursie intr-un loc unde se poate vizita ceva, nu doar sta degeaba). Asa ca sfatul meu este sa incetam prostiile astea si sa facem fie un cadou cu cap si mai ales din inima, fie sa stam naibii acasa, pentru ca astazi nu e cu nimic mai speciala decat ieri sau decat maine.

v-am pupat cu multa iubire :*

11 comments:

  1. Vai ce ma speriasem! :))))) M-am linistit cu sfarsitul articolului si sunt de acooorddd!! :))

    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  2. deci nu...deci a fost prea tare..faza cu pernuta a fost cireasa de pe tort=))

    ReplyDelete
  3. a fost tare faza cu puzzle mi te si imaginam =))

    ReplyDelete
  4. Uraaa, in sfarşit o demuazelă pe gustul meu literar! Jenial scris postul. Congratulari_?_"!

    ReplyDelete
  5. PS: întradevar faza cu puzzle rulează!!!

    ReplyDelete
  6. multumesc, multumesc ^:)^

    @Radu: welcome, acum sper sa nu cumva sa iti dezamagesc asteptarile literare in urmatoarele postari :))

    ReplyDelete
  7. Apreciez sinceritatea tipului de la imprimari:)).

    ReplyDelete
  8. Am avut un mic soc la punctul 1, dar mi-am revenit rapid. :))

    ReplyDelete
  9. hahaahh :)) . Imi place codoul pernita .

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9