Sunday, February 19, 2012

lazy sunday morning




ei bine, dragi bloggeri, bucuria mea suprema se va incheia astazi. de maine incep iar cursurile, pentru ultima data "la licenta". unii ar spune "hai, ultima bucata, you can do it", eu o sa spun in schimb "power mode like never before" (si cine imi cunoaste power mode-ul, stie ca nu ma joc cu d-astea).

pana atunci insa, mai e astazi. o zi in care n-am de gand sa fac nimic chinuitor: m-am sculat acum 15 minute, urmeaza sa-mi termin cartea de ciocolata (nu, nu e chiar de ciocolata, dar se numeste clubul iubitoarelor de ciocolata si tin sa va spun ca am facut diabet doar citind-o), apoi chiar sa fac o ciocolata calda a la harry potter (am primit de ziua mea o cartea care se cheama the unofficial harry potter cook book, cu toooaaate refetele facute in harry potter. how cool is that?:D)

dupa care voi mai sta putin degeaba, eventual ma voi uita la un film ca dupa sa ies cu o prietena si dupa sa continuu statul de pomana. cam asa a fost toata saptamana pentru mine, desi eram pornita sa mai lucrez pentru licenta, dar sa fim seriosi, n-a fost cazul.

deci me-week s-a terminat. de-abia astept insa acele me-days o data la cateva saptamani.

va pup cu mare lene si drag si sper ca si voi v-ati odihnit (cine a avut vacanta)

6 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9