Tuesday, September 27, 2011

stay away, bitch!


bai, sincer va spun, eu nu sunt foarte geloasa de fel. din contra, mi se pare chiar ok ca cineva sa se mai dea la prietenul meu, altcineva la mine, doar ca sa ne demonstram unul celuilalt ca nu suntem impreuna doar ca nu ne place nimeni altcineva :))

DAR acest "a se da la cineva" mie imi ridica mari probleme: again, n-am nicio problema cu flirturi nevinovate, heck, i do it de plictiseala daca nu, dar asa ma enerveaza toate paparudele alea (sau paparuzii) care nu pricep ma de vorba buna sau, si mai mult, de realitatea din fata lor. N-o sa dau nici nume si nici exemple concrete de paparude si paparuzi ca dupa o sa inceapa sa planga, dar o sa va zic ce plan marsav am pus la cale pentru eliminarea lor >:) mwuahahahahaha>:)

1. lasa semne

de parca nu ati vrut mereu sa fiti cat woman:-?? acum aveti ocazia. si cand paparuda intreaba "vaaaai te-a zgariat pisica?:x ai pisica?:x omg!!!! we're so meant to be", el ii va zice simplu "nu fa, e de la PRIETENA mea". pentru paparuzi, merge la fel de bine un hikkie sau o ciupitura mai cu elan (app, NU incurajez violenta in relatii!!!!!)


2. da comentarii sau pune poze ambigue pe FB

asta daca vrei sa torturezi paparuda e bestial. ca da papruda click pe profilul lui si il vede clean asa. si da sa caute fata ca de, asta fac paparudele :-?? si dupa gaseste un comment mai ciudat, dar nu chiar de la prietena si staaaa sa se gandeasca ce naiba e cu el. indoiala o s-o ucida, o sa-l intrebe pe el, iar raspunsul va fi "da fa, e de la PRIETENA mea". again, merge si pentru paparuzi.


3. keep your man clean

sa fim seriosi, barbatii frumosi si aranjati, curatei asa, mereu au prietene (de parca noi am suporta sa umblam cu unu neingrijit 8-|) DAR paparuda e proasta si nu stie asta si o sa fie "vaaaaai ce frumos si ingrijit esti 8-> hai sa fim impreuna". raspunsul lui "nu fa, multumeste-i PRIETENEI mele". la paparuzi nu prea merge asta, imi pare rau :-?


4. imprieteneste-te cu paparuda

paparuda e proasta. niciodata nu s-ar astepta ca gagica "viitorului ei" sa vrea sa se imprieteneasca cu ea. o s-o faca super confuza orice abordare prietenoasa, orice :*, orice discutie decenta, in limitele bunului simt. plus ca stiti voi cum e aia cu apropierea, cu dusmanii, cu manelele, v-ati prins. iei! merge si pentru paparuzi


5. vorbeste cu ea

asta e deja pentru cand paparuda e chiar nesimtita si nu se lasa deloc deloc. eu deja imi am pregatit un discurs in eventualitatea unei paparude. calm, fara nervi, fara violenta, fara lacrimi: incercati doar sa-i aratati cum EA are de pierdut daca se da la barbatul vostru. o sa va dau tot discursul daca o sa fie nevoie sa-l pun in aplicare vreodata:)) stiu ca el isi doreste mai mult sa foloseasca violenta, dar asta e, ar trebui sa mearga si la paparuzi.


daca nu functioneaza nimic si paparuda tot castiga atunci screw that, e super naspa tipul, nici nu mai merita sa va obositit :-j



6 comments:

  1. complete social destruction !!!
    si pt paparute si pt paparuzi:))

    ReplyDelete
  2. @Nymphetamine: imi place:-?:))

    ReplyDelete
  3. doamne... cat de comic :)) dar la 4, cu "imprieteneste'te cu paparuda" ... hm, nu prea-mi surade :))

    ReplyDelete
  4. Wha super tare lista :)) Siiii adevarata :>

    ReplyDelete
  5. @iubesc alcoolul: eh, acum sa nu-ti inchipui ca e vorba de BFF, dar trebuie sa tii ochii pe ea calumea :))

    @Adda: Mersi :*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9