Saturday, September 3, 2011

romania and cheese cake



buna dimi :*

incep prin a va spune ca de-abia am facut ochi, deci orice greseala sau aberatie trebuia pusa pe seama lui Mos Ene, nu a mea :">

sa vedeti faza: ieri am vazut o emisiune bestiala la TVR2 (pasaport pentru romania, sau ceva de genu), un fel de concurs: la fiecare editie vine cate un englez acasa la un roman, din diverse zone ale tarii, sa vada cum traim noi. si mike, asta de ieri, a ajuns la vasile, un nene dintr-un sat din maramures. bai, jur ca rar am vazut un loc asa de frumos :| era insane :| si aratau tot ce faceau aia: cum faceau tuica, cum spalau hainele in "masini" d-alea facute doar din lemne, cum mulgeau caprele, etc.

si ma uitam si ramaneam fascinata si ma mai uitam putin. au oamenii astia niste idei, o tehnologie asa de rudimentara, dar a naibii de eficienta si mai ales o stare de calm ceva de speriat.

as vrea si eu sa fiu mike, in propria mea tara, ca prea e pacat ca noi niciodata nu descoperim locurile astea.

PS: ca sa nu ziceti ca sunt prea patrioata, uitati ce vreau sa fac astazi: ce ziceti? imi iese? (reteta o gasisti aici)





5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Yuumy, sigur iti iese, imi dai si mie?:>

    ReplyDelete
  3. Maramuresul este intr-adevar o zona minunata! Parintii mei sunt de acolo si am avut ocazia sa merg in fiecare vacanta de vara, pana acum cativa ani. Merita o excursie acolo, pe bune!

    ReplyDelete
  4. Sincer, românii mereu aruncă cu noroi în prorpia lor ţară... dar dacă ei ar sta să se uite măcar câteva minute în jurul lor, ar vedea că avem o ţară într-adevăr frumoasă. Sincer mereu am fost de părere că bucată de pământ , numită România, e superbă, doar că oamenii din ea o strică. [ ma rog, nu toţi , majoritatea] . E păcat ca străinii să se bucure mai mult de frumuseţile ei decât o facem noi.
    Cât despre prăjitură... arată foarte bine! Sper să îţi iasă. :*

    ReplyDelete
  5. Ce bine arata prajitura. Emisiunea n-am vazut-o niciodata.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9