Thursday, September 15, 2011

manipulare sofisticata


ba nene, eu inteleg ca e o tara libera si toate alea, dar unii oameni sunt chiar dobitoci si intrec asa, orice limita. mai stiu si ca am libertarea sa schimb canalul cand nu-mi place ceva, dar uneori sunt asa de socata de ceea ce vad incat imi ingheata degetul pe telecomanda. cum naiba sa existe clipul asta:



eu inteleg, baietii astia au dreptate, dar e genul de melodie atat de proasta, dar care iti intra in cap si ramane acolo cu lunile. si ma mai trezesc eu batzaindu-ma prin casa si fredonand e sofisticata ma \:d/ si dupa ma opresc si imi zic ca m-am tampit de tot.

ziceam ca au dreptate, dar mai ca incep sa le admir pe gagicile astea care fac ce vor din barbatii din jurul lor. eu nu pot ma, nu pot sa fiu toata un zambet daca ma enerveaza, nu pot sa zic "da iubi, cum zici tu" si dupa sa fac tot ca mine, nu pot sa fiu cu 3 baieti simultan si nici sa stau cu unu doar pentru grosimea portofelului. daca as putea, poate n-as mai scrie de la un laptop normal, ci de la hp-ul ala superb cu fluturi. totusi, omul bun din mine se mai intreaba uneori: cat de departe pot merge fetele astea?

7 comments:

  1. Melodia asta m-a socat si pe mine, inca o face :|

    ReplyDelete
  2. "o fi stricată, mă..." :-??

    nu ştiu să răspund la întrebarea retorică de la final, dar măcar mâţa e dulceeeeeeee!!!

    ReplyDelete
  3. melodia ca melodia... dar ce zici de fata cu fundul gol din videoclip? :)) aia chiar ca le intrece pe toate...nu a amendat niciun canal CNA'ul? ar cam trebui :))ca tot vorbim de cucerirea baietilor... in mod normal cuceresc pe majoritatea baietilor care'mi plac. dar frate...e unul...nu stiu ce dracului sa'i fac sa ma placa... :| pur si simplu, parca tot ce zic si ce gandesc, il deranjeaza. :| adica, gasesti si tu un baiat printre atatea zeci de mii care sa'ti placa si... :-j s'o lasam balta.

    ReplyDelete
  4. mie nu imi place deloc melodia :-j

    ReplyDelete
  5. Si eu ma trezesc ca o cant din senin,chair daca nu stiu decat cateva cuvinte din refren:))

    ReplyDelete
  6. Chiar au ei dreptate. Love the cat! :D

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9