Wednesday, April 14, 2010

playing with a devil

vb cu cineva despre nevoia asta (a mea cel putin) de pericol, dar nu la modul adrenalina frate ne suim intr-o masina si ne aruncam de pe stanci. dar genul de sexy mystery, de unknown agendas, de oameni care au un discurs atat de bun, incat pur si simplu te fac praf. si e si mai hot cand constientizezi asta. cand stii ca esti pus la pamant de un cuvant, de o privire, nu mai zic de zambete. tot bullshit-ul ala cum ca vai noi oameni puternici, discursuri feministe despre tipe independente, despre puterea femeilor... chiar mai conteaza sexul cand ai in fata o persoana, fie ea femeie sau barbat, cu o putere atat de mare incat te da pe spate, oricat de independet si de sigur pe tine ai fi? nu e genial ca omul care domina in multe aspecte alte vietii lui sa fie dominat? dar dominat elegant, subtil, sneaky. din ciclu the devil wears prada, marturisesc ca asta e genul meu preferat de devil: subtle people who know how to crush you and who do it without hesitating. si nu e masochism, chiar nu e, e doar ca in cantecele depeche, pasiunea aia atat de intensa pentru cineva sau ceva care te sfasie la un moment dat.

dar discutia noastra a pornit de la altceva sau oricum, a ajuns la altceva. la "playing with the devil and enjoying it". cand totul este o chestiune de dominatie, e superb sa te arunci in acest vartej constient, sa stii exact ca oamenii se joaca cu tine, dar totusi sa te simti bine. cred ca este vorba si de un fel de schimb, de un...raping each other, the devil steals your soul, but you take advantage of the entire set of evil things. it's a win-win situation...pana cand spui "stop" si realizezi ca u want out...and then what?

2 comments:

  1. dap, asa e, pana o sa ne-o luam odata atat de rau incat n-o sa ne mai trebuiasca nimic:))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9