Tuesday, October 15, 2013

bookshop visit: anthony frost

hello hello :*

pe majoritatea blogurilor livresti, in perioada asta toata lumea vorbeste despre carti horror. site-urile se intrec in clasamente care mai de care mai inspaimantatoare, in "currently reading" apar numai carti de groaza. asa ca am zis, de ce nu si eu? din moment ce anul asta o sa ma duc la prima petrecere de halloween cu costume, as putea la fel de bine sa si citesc ceva mai spooky.

asa ca am facut o vizita la anthony frost. ador libraria asta: pe langa faptul ca e aranjat minunat, au tot felul de idei si evenimente suuuuper cute. una din ele este un permanent book exchange. asa ca dupa ce mi-am ales doua carti pe care sa le cumpar, am si facut un schimb. Am dat "The Journal of Eva Morelli", pe care o castigasem pe goodreads si i-am gasit prietenului meu un comic book/graphic novel (care e diferenta?) cu star trek. el a fost super incantat, deci am fost si eu foarte mandra de schimb. aveau o groaza de carti frumoase, printre care si un volum din Game of Thrones. Pretty cool, right?

Sa recapitulam:

am cumparat asta:

                                                   

si asta: 


Am dat la schimb asta:

pentru asta: 




Binisor pentru o vizita scurta, nu? Voi ce carti scarry aveti in TBR?

4 comments:

  1. Super. N-am mai auzit de libraria asta

    ReplyDelete
    Replies
    1. e ft smechera. a castigatul anul asta premiul de cea mai buna librarie la gala industriei de carte :D

      Delete
  2. Uau! E in Bucuresti libraria? As vrea si eu sa o vizitez :3

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9