Friday, May 25, 2012

1 iunie si marea citeala


hello hello :*

va fi o postare scurta scurta, pentru ca imi pastrez vocea pentru 1 iunie\:d/ 

cei de la booktopia au o campanie absolut minunata, intitulata "maratonul de citit":x

 pe 1 iunie, la Bookfest, putem citi cate 15 minute dintr-o carte aleasa de noi:D pentru fiecare cititor, se vor dona 50 de euro in contul un copil bolnav de cancer. eu zic ca e o idee super buna si ok, 50 de euro nu fac nimic, dar daca ne adunam muuuulti, eu zic ca o sa conteze:D

eu m-am inscris de la 12:00 si am ales sa citesc Mary Poppins, ca sa raman in spiritul sarbatorii:D nu vreti sa ne intalnim acolo?

detalii si inscriseri aici

Monday, May 21, 2012

viata mea scrisa de....



buna dimi :*

cred ca v-am mai povestit eu despre oamenii aia care scot aur si din cea mai plictisitoare existenta. v-am zis atunci ca nu sunt unul dintre ei, dar am, uneori, alta metoda de a simti ca lucrurile pe care le fac si pe care le simt sunt cu adevarat importante.

de cateva ori, am incercat sa ma gandesc cum ar arata viata mea scrisa de diversi: daca viata mea ar fi scrisa de eliade, as fi ca el. as fi tanara studioasa, aroganta si uneori rea. daca viata mea ar fi scrisa de eliade, probabil as fi un personaj aparte, poate o femeie pe care el vrea s-o cucereasca, dar nu poate, asa ca renunta repede, pentru ca are alte femei de schimbat si de modelat.

daca viata mea ar fi scrisa de murakami, as fi teribil de misterioasa. ati afla si voi cele mai adanci conflicte ale mele si  nu v-ati mai intreba de ce fac anumite lucruri. daca viata mea ar fi scrisa de murakami, fiecare atingere a mea ar putea schimba lumea. cel putin lumea lui.

daca viata mea ar fi scrisa de franzen, as fi produsul societatii asteia moderne si mediocre. as fi probabil infatisata ca acea fata cu un drum foarte promitator in viata, care va ajunge probabil sa lucreze intr-o corporatie si care se va detasa de tot ce inseamna valori morale.

iar daca viata mea ar fi scrisa de llosa, as fi o aparitie cu adevarat. as fi magica.

dar viata mea, deocamdata, e scrisa doar de mine. adevarat, visez sa fiu subiectul unui scriitor talentat, dar pana atunci, eu scriu. pentru ca vreau ca voi sa ma cunoasteti intr-un anumit fel. cum? deja stiti raspunsul la asta :-)

hai pups:*



Sunday, May 20, 2012

yummy yummy giveaway




buna dimi :*

gata, saptamana asta o sa fie buna, o sa vedeti! o sa fiu vesela si o sa am spor de lucru si o sa continuu sa beau multa apa si ceai (n-aveti idee ce bine ma simt, fizic, de cand beau ceai rece:|)!!!

si ca sa vedeti ca incep saptamana bine, o sa imi incerc norocul la un giveaway super...bine mirositor :D dap dap, e vorba de crema Mousse au Chocolat, facuta de Handmade Sister Beauty! Aarata bestial, nu? Giveaway-ul este organizat, din nou, de Pentru Dive.

O imbratisare dulce dulce, ca de ciocolata >:D<

Friday, May 18, 2012

guilty pleasures and hubbie pooper

buna dimi:*

titlul postului spune tot, nu?

bine, bine, va lamuresc. deci, guilty pleasure: recunosc ca adooooor sa ma uit la emisiuni tembele la televizor. ma relaxeaza complet. de la tampeniile romanesti la toddlers and tiaras sau emisiuni cu crime si boli ciudate.
intr-o vreme, eram disperata de discovery ID, pana cand au devenit prea tampiti pana si pentru mine:D
oarecum in aceeasi categorie intra si discovery travel &living, care desi avea si chestii bune, uneori erau wha???? ei bine, s-a transformat in TLC acum si vad ca emisiunile au crescut bruuuuusc in cretinism. fapt ce nu poate decat sa ma bucure :x:x
si ca sa vedeti cum ma delectez eu intr-o pauza de la literatura italiana, va pun un clip aici si dupa ce il vedeti, va rog sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare:

daca face ce face in clip, nu ar insemna ca il si elimina prin dos? so she's a hubbie pooper :-? awesome!!!!


Sunday, May 13, 2012

my valentine

in schite am salvata o postare pe care voiam sa o pun azi. asta pana cand am dat de melodia asta. and there's nothing more to say :| it's perfect:|


Tuesday, May 8, 2012

procrastinating and pronails



buna dimi :*

urata zi, stiu, cafeaua din stanga se incapataneaza sa nu-si faca efectul iar creierul imi vibreaza in zgomotul de picamer al muncitorilor de afara.

in rest, ce pot sa va mai zic de mine: cred ca am ajuns regina procrastinarii (daca imi dati si o coroana e clar). staaaau asa si pierd vremea sau, si mai rau, lucrez pentru chestii al caror viitor si scop sunt incerte. ar trebui sa scriu la licenta pentru ca, din pacate, nu se scrie singura.

si pentru ca nu scriu, ma uit la seriale si umblu pe net. stiti cate rochii, cate perechi de pantofi, cate produse de machiaj am vazut in ultima vreme??? o nebunie. si am mai vazut si un alt giveaway super util pe blogul adelei sirghie.   mai ales pentru unghiile mele se rup cat ai spune opi.

all i need right now is a nail hardener and a will hardener.:D

hai pups:*

Friday, May 4, 2012

la multi ani, barbate



buna dimi :*

cica azi ar fi ziua barbatului, o zi in care este obligatoriu sa ii duci micul dejun la pat: bere rece intr-un pahar in forma de corp femeiesc si o friptana mare, cu multa grasime

apoi, trebuie sa il astepti cu bratele deschise sa vina de la jogging (ca trebuie sa dea friptana jos) si sa nu te superi ca iar lasa sosetele murdare pe calorifer.

dupa care trebuie sa te imbraci cu ce ai mai stramt, pentru ca si-a chemat baietii la o bere inainte de pranz. trebuie sa se mandreasca cu tine, ca sa moara fratii de ciuda ca ale lor sunt grase si stau cu bigudiurile in cap toata ziua.

nu trebuie sa te superi nici atunci cand el iti zice "iubito, azi la pranz te scot in oras" si te duce la saormeria de la kogalniceanu, ca ce dreacu, e 3, 5 ron aia mica cu de toate si tu, papusa, esti la regim, ca doar trebuie sa moara fratii in continuare.

apoi domnul nostru, de ziua lui, se va intinde la televizor, cu burta in sus si va adormi cu telecomanda sub fund (doar ca tu sa nu poti s-o iei).

si tu te vei uita blajin la el si vei spune "el este printul meu pe cal alb" si te vei duce sa ii speli sosetele.

P.S: stiati ca azi e sf. irina? spune-ti-mi lma.

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9