Sunday, July 31, 2011

cada sau dush?


Cu gandul la mare si cu sufletul balacindu-se, va scriu despre un subiect extrem de pueril, dar din care se pot scoate multe: incaperea aia mica numita BAIE.

Acum cateva posturi v-am descris camera mea, universul meu, mica (literally) mea lume. Acum nu o sa va descriu baia mea, dar va propun cateva modele de bai:

1. Baia simpla: e o baie clasica:tonuri de bej sau gri deschis, WC, chiuveta, cada lunguiata, un dulapior in care se tin in general toate substantele de curatat, etajera de la oglinda contine doar strictul necesar: lama lui de rasa, spuma, deodorante, periute de dinti, sapun si eventual aftershave. Ce spune baia asta despre posesori? Sunt complet dezinteresati de ce inseamna "rasfatare", spalatul se face cate 5 minute pe zi dimineata, cada e folosita rar pentru altceva decat dushuri scurte si oamenii sunt extrem de practici si eficienti.

2. Baia rustica: tente de maro, mult lemn, WC, bideu, chiuveta eleganta, o cada veche, eventual cu picioare, rar exista rafturi sau etajere care sa lase lucrurile la vedere. Lucrurile si ele sunt cu tot felul de arome si miresme, care iti fac pielea de bebelush mai mult decat ai vrea. Evident vorbim despre o familie stilata, putin conservatoare poate, ai carei membri isi permit, ocazional, o baie lunga si fierbinte, in timp ce citesc o carte si inspira parfumul unor lumanarele.

3. Baia haotica (si aici intru si eu): este o baie ce la prima vedere pare moderna, culori alese in functie de personalitatea omului, WC, chiuveta, cada, toate au oarecum o nota de modernism. La o privire mai atenta insa, vedem defapt 3 kg de lucruri: etajera de la chiuveta tipa disperata sub greutatea celor 10 periute de dinti, 4 deodorante, 2 spume de ras, 3 aftershaveuri, demachiant, fond de ten, crema de zi, crema de seara, acteona, fixativ de 2 feluri, spuma de par, cutia cu toate produsele de masaj (vreo 500), paharele cu maruntisuri si altele. Oamenii cu astfel de bai tanjesc dupa organizare, care le lipseste insa cu desavarsire. Sunt niste oameni activi, dar cumplit de lenesi cand vine vorba de propriul lor camin, care pun accent pe cum arata in mod obsesiv si care se uita oricum in oglinda non stop.

Am nimerit-o?

Later edit: am descoperit aritcolul asta pe net: http://www.articlealley.com/your-bathroom-can-reflect-you-personality-1943505.html

Friday, July 29, 2011

10 dumb reasons to break up


bai in ultima vreme parca as canta non stop chestia aia de la pussycat dolls "seems like everybody's breaking up, throwing your love away" pentru ca o groaza dintre prietenii mei s-au despartit in ultima vreme.

la inceput eram suparata, dupa m-am panicat si ma gandeam gata, asta e si sfarsitul relatiei mele, dar pana la urma mi-am dat seama ca e de la vara. lumea se desparte vara: e o regula. de ce? ma depaseste.

acum cateva posturi v-am promis ca o sa fac un top al celor mai cretine motive de desparteala. se vedem ce iese (e facut random ca importanta)

1. Cainele meu nu te place: zicala nu e cel mai bun prieten al omului e iubitul/iubita, ci cainele. asa ca daca rex nu-l place, bye bye mister

2. Mi-ai ars mancarea: sper ca v-ati convins ca eu nu stiu sa gatesc, dar mie daca mi-ar face cineva pizza scrum, serios ca l-as lasa:-??

3. Ti-ai schimbat chilotii: nu ma refer la aia pusi in masina de spalat, ci de la faptul ca unor baieti li se pare amuzant sa renunte la Uniconfi in favoarea chilotilor Catalin Botezatu. Hellllooooo, nimeni nu tradeaza Uniconfii :|

4. Esti de acord ca 50 Cent e pe revenire: bai baietica, intelege, inflatia alea alea, 50 Cent o sa fie pe revenire doar cand o sa valoreze ceva mai mult de juma de franzela

5. Nu stii sa schimbi un bec si sa repari chiuveta: daca sunteti in clubul fetelor cu mrrr la instalatori, stiti exact la ce ma refer. a non-handy-man is a no no

6. Mi-ai luat garoafe: asta chiar e serios. Daca vreti sa va mearga bine relatia, luati nene margarete, lalele, flori de camp ceva, dar NICIODATA garoafe

7. Nu imi raspunzi pe Facebook cand iti pun inimioare pe Wall: pai acum toti prietenii mei o sa creada ca defapt nu suntem intr-o relatie, si toti prietenii tai o sa rada de mine. e frumos?

8. Refuzi sa te uiti cu mine la chick flicks: pai noi nu impartim tot? nu suntem suflete pereche? nu gandim exact la fel?:((

9. Nu m-ai prezentat alor tai: daca baiatului ii e rusine cu tine, eu zic sa te duci la unu care sa te ia de nevasta dupa 2 saptamani

10. Nu te mai iubesc: asta e cel mai cretin motiv ever. Si ce daca nu il mai iubesti? stai ma acolo, ca stai bine. vrei sa zica lumea ca esti lame pentru ca esti single? rabda si tu putina nefericire pana dai de alt prost caruia sa ii faci viata un chin.

Daca vi se potriveste vreunul din motivele astea, imi pare rau, sunteti dumb. Daca nu, e perfect :d

Wednesday, July 27, 2011

de ce e mereu vorba de EA?


am vazut ieri transformers 3:| nu vazusem 1 si 2, dar zau ca nu imi pare rau. de mult nu am mai vazut un film in halul asta de plictisitor, de lung, de plin de clisee si de falsitati.

va dati seama ca oricum eram la limita rabdarii cand pur si simplu m-am enervat. rau rau de tot. mi-am dat seama ca in mult prea multe filme, oricat de badass si de guy movies ar fi ele, plotul porneste sau oricum, are ca scop, s-o salveze pe EA, s-o faca mai fericita, mai zambareata, mai perfecta. pe langa faptul ca este complet ireal cum coafura EI rezista in ciuda bombelor, atacurilor, cazaturilor si prabusirilor, (deci tipa nu e chiar asa de vulnerabila) stau si ma intreb: chiar ar face cineva atat de multe lucruri ca sa salveze o gagica? (zic gagica pentru ca sunt rare filmele care au ca erou o femeie care incearca sa-si salveze barbatul)

am inteles stereotipul femeii care trebuie salvata si inteleg si cum se poate aplica, intr-o oarecare masura si in viata reala, dar chiar in halul asta? plus ca ea mereu zice "nu ma salva, salveaza omenirea in schimb" si el ca un imbecil "nu pisi, vin dupa tine, dracu s-o ia de omenire", pana la urma ajungand sa salveze si fata si pamantul.

daca eu as fi pusa in situatia de a alege intre a-mi salva barbatul si a salva intreaga omenire, zau ca as alege planeta: in primul rand, daca eu ignor omenirea si Terra face boom, degeaba am mai salvat eu barbatul, ca tot dracu ala e:-?? tot murim in 2 minute. daca aleg sa salvez omenirea, poate barbatul mai are o sansa, i se starneste masculinitatea si se salveaza singur si dupa ne certam putin "fa de ce nu m-ai salvat????" "pai pisi, eram ocupata cu lumea" si dupa ne pupam si gata.

la femei oare de ce nu functioneaza? ce credeti, ca un toc in locurile sensibile nu poate sa distruga pana si o robo-masina?

Monday, July 25, 2011

Maurice si fetele rele



ieri eram cu fetele (bune) in Green Hours, mai la o limonada, mai o bere, fiecare cu ce prefera. si ce pot sa faca 4 fete care nu s-au mai vazut de o mie de ani decat sa barfeasca, sa rada, sa injure, sa povesteasca porcarii mai mici sau mai mari si intr-un cuvant, sa se bucure?

bucuria asta a fost pt ffff scurt timp eclipsata insa cand la masa de langa noi s-a asezat un individ cu pantaloni trei sferturi, tricou in dungi, barba deasa si ochi frumosi. va dati seama ca, fata fiind, mi s-au ridicat antenutele imediat. NU va ganditi la prostii disperatilor! nu era fat frumos, ci Maurice Munteanu (da da, criticul ala de moda care pare super ultra gay si spune numai prostii, chiar el).

Sincer va zic, nu-mi place tipul nici sa ma bati. In tara mi se pare ca sunt doar cativa oameni de genul asta care chiar stiu despre ce vorbesc, si Maurice NU este unul dintre ei. Totusi, printre picaturi (de bere si de ras), mai aruncam o ocheada si la domnul sus numit. SHOCK (si groaza!!!): tipul este cat se poate de normal :| nu tu gesturi feminine ca la teve, nu tu voce pitigaiata ca la teve, nu tu ton afectat si dezgust pronuntat pe figura. Era ultra chill cu un pahar de vin, o pizza si-o tigara, statea cu niste amici si radea ca orice om normal. Nu zic ca acum a inceput sa-mi placa mai mult, dar in halul asta de fake sa il faca TV-ul??? Si atunci cat la suta din ce vedem noi la teve e pe bune? cand vine vorba de persoane publice adica. Mi s-a parut tare tare ciudat:-? e posibil ca si toate fetele rele pe care le vedem sa fie defapt normale? sau suntem si noi fete rele, numai ca nu avem unde sa ne manifestam?

Oricum, de acum o sa judec mai atent oamenii care apar aiurea la emisiuni. Ca nu se stie niciodata langa cine ajung :d

universul unei fete


acum cateva luni circula pe net un articol ft fain despre misterul pe care il starneste baia fetelor si lucrurile pe care fetele le fac acolo (credem in ideea ca fetele nu elimina niciun fel de substante din corp, si daca e s-o faca, substantele vin sub forma unui curcubeu).

zilele trecute citeam o carte in care un pusti (12-13 ani) intra pt prima data la sora lui in camera si recunoastea fascinatia pe care o are fata de acest univers feminin. si, nefiind acasa, am inceput sa-mi vizualizez camera ca pe un film si sa-mi dau seama de ce poate fi fascinanta.

camera mea e un mix (zic eu, natural) de irinele din ultimii 6-7 ani. cand deschizi usa, te izbeste mare posterul cu Depeche Mode luat inainte de concertul din 2006. putin mai la stanga este un dulap (asa numitul The Shrine) care e tapetat cu poze cu ei, in care stau toate albumele, dvd-urile, revistele, bratarile, insignele si orice are legatura cu trupa. in biblioteca respectiva mai stau si carti, multe carti, incepand cu eliade, ajungand la o colectie jenant de mare de carti din colectia Chic (NU mi-e jena cu ele!!!!) si terminand cu wilde, fitzgerald, powell, pamuk si altii mai...recenti in preferintele mele. pe aceeasi biblioteca stau insirate intr-un haos ordonat mici bufnite, gargarite, flori, canute de cafea, lumanarele, poze, masti venetiene si alte chestii miniaturale.

Vizavi de biblioteca e micutul meu pat (care e ft mic:|), deasupra caruia mai e o biblioteca cu carti si jucarii. In fata patului este un tablou d-ala gen de bar, primit anul trecut de craciun si deasupra patului va sta (incepand cu saptamana viitoare) un poster mare cu johnny cash (ultima mea obsesie). Tot in sus p-acolo stau vreo 5-6 cutii care contin cursurile din ultimii 2 ani :d

Ca sa nu ma considerati the ultimate book worm, daca va uitati putin mai in dreapta o sa vedeti doua usi caramizii pe care troneaza kurt cobain. La deschiderea lor o sa va zambeasca tamp prietenele mele, frati-miu si un alt tembel "sexy si adorabil" (his saying, not mine), cei care sunt momentan "pazitorii hainelor lui iri". Si aici incepe nebunia: zeci de culori, materiale, stiluri si ocazii (daca lumea m-ar cataloga dupa haine, ar zice ca-s nebuna si atat). o inconstanta la fel de mare e si in dulapiorul mai mic, de langa sifonier, unde la deschidere dai de rosu, verde, albastru, negru, transparent, visiniu, mov, vanilie, portocale, mere, mirosuri dulciu, tari, fresh, elegante, sport, creme de corp, de maini de picioare de fata si de orice parte a corpului (mai putin de fund :-? ar trebui sa-mi iau si una d-aia:-? vreo recomandare?)

In final, langa sifonier, stau racheta mea de tenis, umbrela funky si posterul cu vama - semnat de chirila (care si-a pierdut locul din cauza bar-painting-ului de care v-am zis).

Cam asta e camera mea. Fascinanta? Nu neaparat, dar zau ca mie imi place:)

Friday, July 22, 2011

remake oracol

hello hello:*

Am primit de la C.L.M o leapsa care m-a dus cu gandul la orele din generala, cand completam oracole pe genunchi la orele de educatie civica 8-> hai sa ne aducem toti aminte:

1. Un cuvant de inceput
ssup?
2. My name is…
Iri
3. Adresa si nr. de telefon
faceti rost:d
4. Cand v-ati nascut?
27 ian '91
5. Data, ora, ziua, luna si anul completarii oracolului
22 iulie, 7:33
6. Ce animale preferati?
motanii si anumite rase de caini (labrador, beagle)
7. Ce sporturi va plac? Le practicati?
Tenis tenis tenis tenis tenis tenis :x
8. Ce dansuri va plac?
chicken dance, pinguin dance, cucumber dance, lame dance, d-astea :))
9. Ce personaje din desene va plac?
thomas o'malley, ginny (din aladin)
10. Ce pasari va plac?
nu prea imi plac pasarile :-??
11. Dar flori?
margaretele :">
12. Va plac cartile?
books make the world turn round :">
13. Ce cintareti(ete)
se pun si trupe: depeche, coldplay, oasis, the kooks, placebo, johnny cash, mika etc
14. Dar actori?
Ryan Gossling, Ethan Hawke, Tom Hanks, Zooey Deschanel, Reese Witherspoon
15. Ce tari va plac?
Anglia 8->
16. Ce masini va plac?
Mini Cooper :d
17. Dar motocicletele?
exista motociclete cu 4 roti? daca da, alea :d
18.Pe cine iubiti?
pe tine (da da, imi iubesc bloggerii :d)
19. Ce este baiatul?
un animal de povara
20. Dar fata?
o masinarie de smiorcaieli
21. V-ati plimbat vreodata cu ea(el)?
cu zmeul? in fiecare noapte
22. Ce vrei sa deveniti?
World's best baker (a da, si ceva awesome in pr sau lingvistica sau p-acolo. zau ca e mai usor sa fii cofetar:|)
23. Cu ce echipa tineti?
la ce?
24. Ce materii va plac?
lingvistica, comunicare interculturala
25. Dar profesori?
uhm uhm :"> nu zic :">:">:"> o sa zica lumea ca ma pun bine cu profii :">
26. Vreti sa mai continuam cu intrebarile?
citesc o carte facuta doar din intrebari, asa ca baga mare
27. Ce este prietenia dupa dvs.?
sa faci shushu pe tine: toti vad, dar doar tu simti caldura emanata :d
28. Dar iubirea?
sa iti placa sa faci shushu pe tine ft mult :d
29. Aveti prieteni?
da, ca nu mai port pampersi :">
30. Ce este sarutul?
un simbol al shushu-lui mare :d

as vrea sa vad ce mai au de zis si:

Thursday, July 21, 2011

frumusetea e egoista


m-am intors cu forte proaspete (nu, nu de la mare, n-am convins pe nimeni inca :|)

sa va povestesc ce am vazut astazi undeva pe dorobanti: egoist salon. da da, ati citit bine. eu am zis ca mi-e prea somn si nu vad, dar m-am uitat de 2 ori si scrie EGOIST salon. beauty salon that is. ok, si-a facut datoria pr-istica, mi-a atras atentia, dar chiar in halul asta de cinic? oricum umbla prin targ ideea cum ca e egoist sa-ti acorzi tie timp (ma lasati sa ma refer doar la femei si la ritualuri de frumusete?), sa mai si accentuezi prostia asta?

serios acum, nu vi s-a intamplat ca cineva sa se uite urat la voi cand ziceati ca va duceti sa va faceti mani, pedi, masaje si alte chestii? ca dati banii pe prostii? ca nu e nimic din ce n-ati putea sa faceti si singure? ca ce pierdeti timpul cand oricum e mai frumos asa, natural? ca in definitiv sunteti niste egoiste ca va ingrijiti? care imi zice nu primeste un premiu. mie mi s-a intamplat si uneori chiar ma simteam putin egoista daca in loc sa dau bani unui cersetor ma bucuram de o defrisare profesionista. dar sa mi se zica in fata "fa, te duci la un loc care se cheama egoist salon, esti o egoista:|" mi se pare cam mult. (n-am oricum bani de egoist salon, dar asta e partea a doua).

chiar atat suntem de egoiste? inca mai e frumusetea un lux?

Sunday, July 17, 2011

challenge of the day


am una buna rau pentru voi: cum va convingeti parintii sa va lase la mare, daca ei gasesc mereu un motiv sa zica NU?

PS: am incercat sa cant lasa-ma papa la mare, dar gandul la ce faceau alea de la andre nu l-a induplecat pe papa:|

Friday, July 15, 2011

el pleaca pentru ca ea nu mai stie ce sa gateasca



nu, nu o sa fie un post despre top 10 cele mai demente motive de desparteala, ci doar o reclama la maggi, pe care am vazut-o recent. fetita mica citeste basm, in basm fat frumos pleaca pt ca ileana cosanzeana nu mai stie ce sa gateasca.


daca eram pe faza, mi-as fi facut o poza in timp ce ma uitam la tv, ca sa vedeti pana unde mi-au cazut falcile de uimire. pe langa faptul ca ileana cosanzeana nu gateste (e printesa doar, ce naiba?) serios? serios????????????


cred ca e singurul motiv pt care imi pare bine ca nu mai am 5 ani (bine, si ca nu mai fac pe mine). cum naiba sa inveti o fetita care aspira oricum la statutul de printesa ca el te lasa daca nu mai stii ce sa ii gatesti? mai bine ii zici direct ca nu exista ileana cosanzeaza. e minciuna mai mica. sper :


oricum, asta cu gatitul e o problema, recunosc, de cand sunt mica si mama si bunica-mea ma intreaba constant ce vreau sa mananc, ca ele nu mai stiu ce sa gateasca si daca va ganditi si voi, mai mult de 10 feluri care nu necesite frunze de nusht-ce-planta-exotica si ulei de seminte de struguri nu prea sunt. dar asta e motiv sa te lase? serios????


bine, ca eu imi tin barbatul langa mine doar pentru ca gatesc, asta e partea doua, dar ma gandesc la amaratele care nu stiu, ele nu au dreptul la fericire chiar deloc? sau daca nu stii sa gatesti deloc deloc ramane cu tine? ca fat frumos o lasa pentru ca nu stie CE sa gateasca, nu CUM sa gateasca :


cred totusi ca o sa fac un top cu motive tembele de desparteala :-?

Wednesday, July 13, 2011

caut domn generos



zilele trecute mergeam cu autobuzul si langa mine s-a pus o tanti. nimic ciudat. tanti insa, a scos un ziar de anunturi d-astea de locuinte, slujbe, chestii. ok, am zis, femeia cauta ceva de munca, e recesiune doar. dar tanti a noastra cauta barbat. la sectiunea de matrimoniale erau incercuite cateva anunturi si cauta cu interes si altele. din pacate faptul ca-s chioara (optically challenged) nu m-a lasat sa citesc exact ce ofereau domnii, ca sa stiu exact ce cauta ea, dar imaginatia mi-a zburdat instant.


cum s-o pregati tanti asta pentru un blind date? cum se imbraca? cum isi face parul? oare vine sa o ia de-acasa? sau nu e bine sa-ti dai adresa chiar din prima? daca e dezamagita de burtica domnului, ce face? conteaza pentru ea grosimea portofelului sau a altui element masculin?


coborand din autobuz, lasand-o pe tanti cu viitorii ei barbati, m-am gandit la ce as face eu. nu mi se pare rau sa-ti gasesti iubirea pe net, prin anunturi sau altceva, dar habar n-am ce trebuie sa faci, practic. in chat room-uri si asa stiu, hi, 16/f/ro, virgin, horny, please talk, dar in anunturi, ce zici?


cred ca anuntul meu ar suna cam asa :


"fata tanara, 20 de ani, studenta, statura mica, vesela, copilaroasa si ambitioasa, caut tanar cu atribute asemanatoare, talentat la desen si preocupat de stiinta. dpdv al aspectului fizic, sa fii super hot nu este esential, dar este cu siguranta un bonus"


se baga cineva?


PS: tin minte ca undeva prin generala, voiau unii colegi de-ai mei s-o puna pe diriga la matrimoniale (femeie casatorita, dar grasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doamne cat era de grasa:)

Tuesday, July 12, 2011

gonna unfriend you



Am primit de la Miss S. o leapsa numai buna pentru o saptamana sufocant de calda, enervant de statica in care ma rupe o raceala teribila, deci imi permit sa fiu nasty, fara sa ma simt vinovata.


Ideea e sa spunem ce fel de oameni nu ne plac, care na calca pe bataturi si ne freaca la icre constant.


La mine, in categoria NOT intra cu siguranta urmatoarele categorii:


1. Oamenii care vor sa stie tot

Unde te duci? Ce faci? Cine e ala? Ce a facut X? Cum era imbracata Vasilica? Ce masina conducea? Grrrr frrrr cui ii pasa nene?


2. Oamenii invidiosi

Ma nu zic, ca si pe mine ma mai roade din cand in cand, dar sa fii gelos pe stefan banica jr ca ia 1000 de euro pe un episod din dansez pentru tine? pe moni columbeanu ca are bani si (pe)chinezi? de ce nu v-ati facut si voi persoane publice?


3. Oamenii care se plang si nu fac nimic

"Nu am haine, nu am bani, am restante, nu am barbat, nu am catel si purcel, sunt grasa, sunt trista, n-am prieteni." Nu, sunteti doar dobitoci, s-ar rezolva toate daca ati pune mana sa faceti ceva.


4. Oamenii care iti freaca in fata ce au

"Tuuuu fataaaa am fost in Bellagio ieri si am purtat rochia aia neagra de la Zara si am cunoscut un tip asaaaaa de frumusel, ne-am sarutat putin da fraieru nu avea masina, si doar nu era sa ma intorc acasa cu taxi-ul." Da papusa, stiu ca le ai pe toate, taci dreacu, esti mai frumoasa asa.


5. Oamenii tristi

"Soarele arde prea rau, vantul bate prea tare, cola e prea calda, inghetata e prea rece, iubitul o are prea mica sau din contra, prea mare, iarba a crescut putin stramb, nu aveau la magazin pall mall mentolat normal, ci doar scurt etc. "Va rog eu mult, gata, calm, ma intristati si pe mine, si eu nici macar nu fumez, ca sa ma calmeze tigarile :))




Acum, ii rog sa mai dea drumul la ura si pe urmatorii:











blog award



ieeeei am reusit sa pun bannerul. acum sustin in mod oficial blogosfera feminina :>


dupa cum am zis, un mic premiu pentru fetele care m-au ajutat:







puteti sa preluati premiul, daca aveti vreun blogger/bloggerita caruia vreti sa ii multumimiti pentru ajutorul cibernetic :)


multam :*

blog help



guys, ma nevoie de ajutor. cum sunt complet antitehnica, ma chinui de 2 saptamani sa-mi pun un banner pe blog si nu-s in stare.


in toate tutorialele speciale pentru blogspot ma invata cum sa fac sa pun bannerul in header si dupa imi zice "hai ca te descurci tu sa-l muti de colo colo" ei bine, blogspot e aparent doar pentru oameni destepti, ca eu una nu reusesc. as vrea sa fie undeva pe langa blogroll, nu sus.


stie cineva cum sa fac?


PS: dau un premiu cui reuseste sa bage ceva informatie in capul asta mic si sec :">

Monday, July 11, 2011

plutonier major capsuna



astazi s-a implinit visul (fost) al fratelui meu. cand era mai mic (gen 18-20) de ani, voia din tot sufletul sa fie prins de politie si isi inchipuia cum o sa il sune pe tata la 12 noaptea de la sectie sa-i zica "tata, vino sa ma iei".



sperantele lui de razvratire s-au dus odata cu varsta, dar ideea a ramas. faza funny e ca s-a intors impotriva tintei: tata: a fost prins de politie azi, cand conducea. se pare ca odata cu varsta nu se duce doar dorinta de razvratire, ci si capacitatea de a sti cu cat se merge in localitati.




anyway, pe langa zambetele mele tampe, in fata domnului politist, a fost de remarcat altceva, domnul capsuna al nostru, a fost cat se poate de amabil si dragut. va zic, lui tata putea sa-i dea amenda in total 18 milioane azi (ce credeati, ca doar viteza era in neregula?) si sa-l lase fara talon, dar i-a dat doar 2 milioane si i-a zis la sfarsit "drum bun".



deci se poate sa fie si d-astia draguti:d si nici n-a fost nevoie sa ii zic eu ceva frumos :-??

Thursday, July 7, 2011

da iarba pe gat!



cred ca ati vazut deja stirea aia penibila despre berea cu marijuana. e ultima senzatie la galati. la inceput eram "a, ok, meh", dupa am ras, dupa am plans si dupa am zis "ba ce dracu?:"

ca un super om de PR ce sunt (NOT!!) zic ca e doar media stunt. se cumpara in disperare aia si ce-i drept si eu as cumpara, doar sa vad cum e. faza funly e ca nu e in niciun fel, n-are absolut niciun efect.

si atunci de ce naiba au mai facut-o? nu e mai usor sa faci o bere ft tare ca sa aiba efect mai mare? sau hai, treaca mearga, sa legalizeze iarba (ar fi nasol, dar sa zicem).

oricum, ori suntem drogati ori nu mai suntem? hai sa facem ceva mai strong: ce ziceti: shoturi cu supa de canepa:-? sau tequila cu iarba:-? sau absint cu praf de cocaina. de ce nu, la urma urmei? ce mi-e asta, ce mi-e porcaria aia de bere?

si macar asa e mai putin sintetic. hai sa se inchida magazinele de etnobotanice si sa curga tequila la tzashnitori!

Wednesday, July 6, 2011

F de la fetish


ma uitam ieri la episodul ala din sex and the city cand charlotte da peste un tip care avea fetishuri cu picioare si il aduce la orgasm doar lasandu-l sa-i maseze picioarele.


prima reactie: hollywood crap. dupa insa am facut mici cercetari si mi-am dat seama ca aia chiar e normal, in comparatie cu ce o sa vedeti mai jos:



1. fetishuri cu manechine/papusi/statui: de aici a pornit faza cu papusa gonflabila? si cand te gandesti ca au inceput sa le faca anatomic perfecte ;)) tot nu ma prind insa de ce majoritatea sunt blonde :-?



2. fetishuri cu jucarii de plus: dude, numai motanul meu humps stuff prin casa, dar totusi....si daca e asa de sexual, ar trebui sa-mi scot jucariile din cutii cand mai chem un tip pe la mine:d



3. fetishuri cu scutece: asta mie mi se pare printre cele mai creepy :-s cum ma, cum? eu asociez scutecele fie cu bebe mic fie cu baba naspa. viorele, picioru!



4. fetishuri cu vampiri: asta pot sa jur ca a aparut odata cu twilight 8-



5. fetishuri cu lacrimi: asta e usor de realizat. during sex, trage-i una intre picioare partenerului si gata. sau spune-i ca ei ca seamana cu maica-ta si iar ai toate sansele de reusita.



6. fetishuri cu oameni handicapati (fizic): n-ai o mana sau un picior? mrrrr baby!



7. fetishuri cu ochi: mai tineti mintea serile cand va uitati lung unul in ochii celuilalt? incercati sa-i lingeti ochiul, aparent e ft hot



8. fetishuri cu...shushu: urina aduce oamenii impreuna. intrebati-l pe bivolaru daca nu ma credeti :d



9. fetishuri cu sinucideri: hai ca alea cu cadavre sunt banale deja, dar sa-ti planuiesti propria moarte?



10. fetishuri cu sushi: ca sa ma reintorc la sex and the city, fetele ar arata bine cu 4 bucatele de sushi pe ele. ghiciti unde?





ok guys, sper ca nu v-am scarbit prea rau. alte idei? sau va tenteaza ceva de aici?



Tuesday, July 5, 2011

avion cu motor




stiti cum toata lumea se lauda ca mooooa ce misto e thenologia pfaaaaaaaaaaaaaai unde ne-a adus. I call BS on that, mai ales cand vine vorba de avioane.


stand printre oameni obsedati de avioane, stiu cam cum functioneaza, care e faza cu ele si inteleg realizarea omenirii cand a facut primul avion. si mai inteleg ca e una din putinele sanse sa zburam si ca e bestial sa mergi printre norisori, dar asta nu e totul. eu prefer oricand sa merg cu trenul sau cu masina. sa va zic de ce.


in cazul unor accidente: la tren si masina se intampla brusc, n-ai timp sa te gandesti, la avion pana sa pici, ai timp sa-ti faci toate rugaciunile. bleah

program: trebuie sa fii cu o mie de ore inainte la aeroport si acolo te pipaie oricum toti. ati auzit de privacy?

nevoi: oricare ar fi motivul, toata lumea vrea sa faca sex in avion. ne transformam toti in niste obsedati sexual. care a vrut s-o faca si-n tren?

socializare fortata: parca atunci cand stai cu cineva in avion iti vine sa vorbesti mai mult decat cu aia in microbuz. sa fie ideea ca oricum mori in 2 ore?

peisajul: norisori, misto. rasarit/apus, bestial, orase de sus, minunat. dar tot mai misto e un peisaj rural din cine stie ce tara.


si acum sa va zic adevaratul motiv :">:">:">:"> ma dor urechile de mor cand aterizeaza avionul., desi mi se pare un mijloc de transport bestial :">:">:">


Monday, July 4, 2011

vacanta!




pentru ca a trecut si BAC-ul si acum respira toata lumea mai linistita, va propun un exercitiu de imaginatie.



daca totul ar fi gratis sau daca ati avea o masinuta de teleportare (doar in spatiu, nu si in timp) unde ati merge?


eu am cateva idei:


- noua zeelanda



- transsiberian:




- japonia





- laponia









- africa:









pana atunci, ne vedem aici peste cateva saptamani:








voi daca ati putea merge oriunde, unde ar fi? si in rest, ce planuri de vacanta aveti?

Sunday, July 3, 2011

sexualitatea adolescentei





"Lolita, light of my life, fire of my loins. My sin, my soul. Lo-lee-ta: the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta."

demult, tare demult, am citit o carte: m-a atras prin subiectul constroversat, m-a tinut prinsa prin vocabular, m-a fascinat complet prin stil, detalii si trairi.

povestea e meh si as condamna-o oricand daca s-ar intampla in viata reala. si asta ma duce cu gandul la minunile cartilor: de ce e ok intre file, cand in realitate e deplorabil?

ce e mai nasol e ca sunt muuuuulte fete care se inspira din lolita si a caror sexualitate se manifesta inspaimantator de devreme: la 15-16 ani se imbraca cum se imbraca, si-o trag in stanga si-n dreapta, arata ca de 25 de ani.

la lolita e senzual, la ele e doar penibil. recunosc cinstit ca e genul de carte care unei femei tinere, unei fete, ii da o anumita idee de ce poate face prin farmecele feminine si e superb ca idee, dar cand incepe sa fie normal? la ce varsta e bine sa te implici in subiecte de genul?

acum, virginitatea se duce mai ceva ca parfumul intr-o sticluta desfacuta, buzele cunosc prea multe gusturi si pielea fetelor e atinsa de prea multe maini zbarcite. dar totusi, in carte, e superb.
vrem toate sa fim ea, intr-o oarecare masura. sa exercitam o asemenea putere asupra unui barbat, dar pana unde mergem pentru asta? o luam la propriu sau ne limitam la fascinatia unei tinere femei, nu neaparat a unei copile? e lolita o curva minora sau doar o femeie frumoasa?

forgive me father





eu mereu am mers pe principiul "forgive, but don't forget". imi ocup creierul cu chestii inutile, dar mi-e aproape imposibil sa uit chestii pe care altii mi le-au facut, pe care eu le-am facut altora, pe care eu mi le-am facut mie insami, desi nu mai invinovatesc.





nu numai ca ma enerveaza de mor oamenii care judeca in stanga si-n dreapta, pretinzand ca ei niciodata nu au facut nimic rau sau ca nu ar face, dar uneori chiar vad greselile astea ca pe ceva care, desi nu trebuie incurajat, sunt bine venite pentru mai tarziu. ma refer aici la multe exemple: neinvatat la timp, purtat whorish, baut prea mult, mintit in draci, ratat sanse. unele dintre ele au consecinte grave, dar atata vreme cat traiesti sa-ti pui povestea, sunt benefice.





nu merg pe ideea din greseli se invata, mi se pare semi crappy (poate doar la scoala, daca zici ca londra e capitala ungariei si rade toata scoala de tine, atunci da), dar iau mereu in calcul cum m-am simtit eu dupa ce am facut o tampenie si am fost si prinsa. si aia ma impiedica sa nu mai fac exact aceleasi lucruri. o sa fac altele, la fel de rele poate, dar tinand mereu in minte ce-am facut sau ce-au facut altii.





care iarta? care uita? sau niciuna?

Saturday, July 2, 2011

a cosmo and painkillers, please


stiti cum se zice ca revistele ne fac sa ravnim la idealuri imposibile? cum toate tipele alea scheletice le fac pe fete sa moara de foame (la propriu) si pe baieti sa creada ca femeile chiar asa sunt? sau cum revistele pentru adulti, odata date un baietel, se transforma in altarul din camera albastra? sau cum babele mor pentru ca se trateaza cu plante luate din ziare obscure?

ei bine, toate astea sunt adevarate si de bun simt. pentru mine insa, revistele sunt evil din alt motiv. acum cateva zile mi-am luat cosmo si de-abia acum l-am terminat de citit complet

dezamagiri: nu am fost convinsa ca ce-i al meu e pus deoparte, nu am invatat cum sa ii ofer unui barbat orgasm de 30 de secunde, nu am inceput dieta care ma slabeste 4 kg in 3 zile. mai mult decat atat, am visat 3 zile la o rochie minunata de la tommy hilfiger care cica era doar 99 de lei, dar in magazin ciuciu rochie si restul erau de la 4 milioane in sus.

pentru mine, revistele sunt evil din cauza hainelor: pe langa faptul ca n-am bani de majoritatea, sunt prezentate asa de frumos, incat imi vine sa ma urc pe pereti. exemplu: azi mi-am cumparat platforme, vazute intr-o revista, care mi-au placut ft mult. cine are acum sange pe glezne? cine s-a tarat efectiv jumatate de ora din parc pana acasa, desi statuse doar vreo 2 ore pe ele? cine s-a facut de ras? va las sa ghiciti.

frezele la fel: perfecte, fara efort. pentru mine e un efort sa ma dau cu 3 solutii inainte sa-mi pun placa in cap, sa am grija sa nu-mi ard jumtate de scalp si apoi sa ma mai dau cu alte 4 creme. e un chin sa il fac sa arate neingrijit, fara sa fie neingrijt.

revistele pentru femei sunt malefice. dar raman in continuare top guilty pleasure :">

Friday, July 1, 2011

cafea si cultura






guys, azi am facut un mini-infarct cand era sa-mi sparg cana de cafea. stiu ca am doar 20 de ani, dar sunt groaznic de conservatoare cand vine vorba de anumite lucruri, inclusiv bestiala mea cana de cafea: din fericire doar s-a ciobit putin putin

anyway, dupa episodul asta, imi fac cafeaua si dau drumul la stirile de la ora 7, in care un nene vorbea despre nusht ce incident, ai carui autori s-au intalnit, fiti atenti "intr-un spatiu cultural public, un bar". nu ma iau acum de terminologia juridica sau whatever, dar de cand mama naibii au devenit barurile spatii culturale? ca sa fim seriosi, nu in toate barurile au loc concerte si piese de teatru :

si daca barurile au devenit spatii culturale, ce facem noi, mai mult sau mai putin, adica betii pana cadem lati sub mese, e cultura? si barmanul e moderatorul discutiilor? nu stiu, oi fi eu din nou conservatoare, dar hai sa lasam ceaiul sa mearga la cultura si berea la distractie.

daca nu, care are chef de o serata culturala?:))

PS: apropo de cultura, check this out: mi se pare absolut bestial, pentru ca autobuzele sunt mai mult spatii culturale decat barurile, eu chiar as vrea sa merg

special moments



am recunoscut in nenumarate randuri ca-s vai de capul meu de cheesy cand vine vorba de cute cheesy moments: da-mi o nunta, o cerere in casatorie, un awesome date, o poveste frumoasa de dragoste si fata aia badass se transforma intr-o pitzipoanca proasta.

ce nu inteleg eu insa e obsesia asta de a face un moment oricum special, si mai special: de exemplu, cererile in casatorie de revelion, de craciun, de ziua fetei, in vacanta in maui, chestii. sau prezentat parintilor de craciun sau de paste.

nu inteleg de ce trebuie sa strici semnificatia unui moment, dandu-i si mai multa importanta, in loc sa te bucuri de momentul respectiv, de aniversare de exemplu, si doar de asta, si cererea in casatorie s-o faci intr-o zi care nu inseamna absolut nimic, si tocmai asa s-o faci speciala.

eu, daca e sa ma casatoresc, cred ca o sa vreau sa fiu ceruta dimineata, cand fac clatite si cafea si sunt nemachiata. asa o sa stiu ca ma iubeste oricum ar fi :-)

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9