Wednesday, December 28, 2011

planuri pentru rebeliune



buna dimi dragii babei,

cum v-a fost craciunul? v-a adus moshu tot ce ati vrut? mie da :> odata cu venirea mosului si a lui big brother s-a lasat cu puloverase, carti, globuri de craciun, echipament de tenis, twister, mingiute antistres (pentru isterica din mine), tone de dulciuri si nu in ultimul rand de la the guy, minunatia aia de parfum prada candy de care va ziceam aici.

so, intrebarea nr. 1: care a fost cel mai fain lucru primit anul asta de la moshu?

acum, revenind, revelion:)) am vazut ca, la fel ca vara, asta e momentul in care ne luam frumos agenda din telefon la rand, ne cautam prietenii pe facebook, doar doar ne-am aciui si noi de cineva. e momentul cand ne aducem brusc aminte de gigel, ala cu care n-am mai vorbit din anul 1, dar despre care stim ca da petreceri beton. ne spunem cu muntele e dragostea noastra, desi n-am mai fost de la 11 ani, si ne gandim ce fain ar fi sa mergem la constanta de revelion desi vara de-abia reusim sa nu ne inecam.

daca nimic din asta nu ne surade, dar totusi tinem mortis sa ne etalam tinutele super sclipicioase, pantofii cu tocuri de 12 si bratarile late de 30 de cm care ne acopera toata mana si coafurile la care am muncit 2 ore ca sa reziste un sfert de ora, incepem sa luam cluburile la rand. cand in sfarsit gasim un bamboo mai accesibil, mai cautam alti 2-3 fraieri care n-au niciun plan de revelion si care tin si ei mortis sa-si vomite matele pe 1 ianuarie.

si toate astea pentru ca nu mai este demult cool sa-ti faci revelionul in blugi si sosete, pentru ca un board game night e totally "out" si pentru ca mereu merge mai bine juma de litru de tequila decat o noapte linistita cu prietenii adevarati :-)

intrebarea nr. 2: voi ce faceti de revelion?

15 comments:

  1. a fost frumos de Craciun la mine :)
    si de Revelion sper sa fie tot asa :)

    ReplyDelete
  2. "e momentul cand ne aducem brusc aminte de gigel, ala cu care n-am mai vorbit din anul 1, dar despre care stim ca da petreceri beton"
    NOOOOT!
    E momentul cand te vezi cu persoane eventual cu care ai mai petrecut revelionul gen fosti colegi si prieteni de prin zona. Cat de lame tre sa fii sa-ti amintesti de gigel. Si in plus ar fi culmea chiar sa-l cheme gigel sau gicuta:))))
    Dar intradevar...clubs suck

    ReplyDelete
  3. s-a schimbat foarte mult revelionul..

    Mie mi-a adus "mosu" telefonul cel mult dorit :x :D

    ReplyDelete
  4. Hm... Craciunul... ei bine.. mi l-a stricat cineva... :-w [sa-i ia naiba de fosti!! la anu' nu ma mai combin :(( ] si de Revelion.. ei bine sa speram ca n'o sa mi-l strice iar EL...:-w sa speram ca nu o sa mai stau sa ma uit la Kate and Leopold ca anu' trecut cu tata, ci sa speram ca voi iesi si eu din casa...;) dar n'am prea multe sperante ca o sa fie cn stie ce...:-??

    ReplyDelete
  5. @Lavi: petrecere frumoasa:*

    @Albert:ma, ai fi surprins cati fac asta :-s

    @Emme: de care? de care?:x

    @Ghost Painter: iccch :-s naspa :-s sper ca macar revelionul sa-ti fie frumos frumos :-s :-*

    ReplyDelete
  6. cât de frumos! distracţie plăcută, să vă jucaţi frumos! boardgames pe băute, eh?

    şi abia aştept să ne vedem, să te... miros! (că tot ne-ai înnebunit cu parfumul ăla minunat)...

    ReplyDelete
  7. @little_dwarf: de data asta cred ca o sa fie pe baute suc :))

    si eu de-abia astept sa iesim la un suc mai taricel asa:> sapt viit esti in buc?:*

    ReplyDelete
  8. =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

    Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
    -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
    Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

    *Gandurile lor merg catre tine!

    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com

    -Iti urez sa ai parte doar de fericire si iubire, iar Noul An sa te poarte pe aripile'i dulci alaturi de sanatatea si bunavointa ce iti va da! Little Thoughts - little-thoughts08.blogspot.com

    -Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare. Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram: La multi ani mult noroc si multa fericire! Rosaline - http://timpulslujestedarnuexista.blogspot.com/

    -Tot ce este mai bun pentru familia mea, va doresc si voua! Un an nou fericit! http://http://nymphtamine.blogspot.com
    -adauga aici urarea ta -

    --Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
    http://lavii-osperanta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. o sa stau acasa:))
    =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine!
    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
    - Dorintele sa prinda aripi, visele sa devina realitate, intamplarile sa va fie frumoase, gandurile limpezi si sa fiti inconjurati de oameni buni si dragi tot anul! Carmen Pricop- poezele.blogspot.com-
    -A mai trecut un an ...
    Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!
    Adelina
    zori-de-zi.blogspot.com
    ---adauga urarea ta aici--

    ReplyDelete
  10. @Bucuros: asa o sa facem :D

    @Lavi H, Adelina: multumesc mult, scumpelor :*

    @Emme: si tu la fel! sa-ti creasca blogul la fel de mare si frumos ca tine:* PS: eu nu mai pot sa postez comentarii la tine, nusht dc. nu ma lasa sa-mi aleg profilul de comentator :|

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. De Craciun la colindat cu colegii...
    De revelion... in blugi si sosete cu prietenii adevarati anul acesta :>

    ReplyDelete
  13. Si sa ai parte de un Revelion ca`n poveste! >:D<

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9