Monday, October 31, 2011

late night post


ah, sunt a naibii de calma. stiti senzatia aia cand parca fiecare gest marunt pe care il faci e scos dintr-un film in slow motion? cand te privesti de undeva de sus si iti analizez miscarile de parca nu ar fi ale tale.

zilele trecute am facut un experiment si mai ciudat: am trait cateva ore gandindu-ma ca despre actiunile alea s-ar scrie intr-o zi. erau lucruri banale, care scrise frumos pot insa impresiona incredibil de mult. rezultatul a fost exploziv.

si in noaptea asta calma ma mai gandesc la sarbatori. am primit azi un mail de la amazon in care ma anuntau ca s-a deschis magazinul de craciun. si ok, avem toti (sau ma rog, mare parte) anumite sarbatori. si le exploatam si le suprapromovam, pana cand isi pierd complet orice fel de semnificatie. cand zicem craciun ne gandim mai mult la cadouri in loc sa ne gandim la sarbatori in familie (nici nu mai dezbat componenta religioasa). si parca in cazul asta ajung sa fie mai importante sarbatorile individuale, zilele alea care pentru 99% din oameni nu inseamna nimic, dar care pentru tine sunt ultra importante: ziua de nastere, primul sarut, ziua animalului de companie si momentul in care ai luat o decizie ultra importanta.

pentru mine craciunul e in zi de 27, de 16, de 12, de 1. pentru mine craciunul e maine :-)

2 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9