Saturday, July 2, 2011

a cosmo and painkillers, please


stiti cum se zice ca revistele ne fac sa ravnim la idealuri imposibile? cum toate tipele alea scheletice le fac pe fete sa moara de foame (la propriu) si pe baieti sa creada ca femeile chiar asa sunt? sau cum revistele pentru adulti, odata date un baietel, se transforma in altarul din camera albastra? sau cum babele mor pentru ca se trateaza cu plante luate din ziare obscure?

ei bine, toate astea sunt adevarate si de bun simt. pentru mine insa, revistele sunt evil din alt motiv. acum cateva zile mi-am luat cosmo si de-abia acum l-am terminat de citit complet

dezamagiri: nu am fost convinsa ca ce-i al meu e pus deoparte, nu am invatat cum sa ii ofer unui barbat orgasm de 30 de secunde, nu am inceput dieta care ma slabeste 4 kg in 3 zile. mai mult decat atat, am visat 3 zile la o rochie minunata de la tommy hilfiger care cica era doar 99 de lei, dar in magazin ciuciu rochie si restul erau de la 4 milioane in sus.

pentru mine, revistele sunt evil din cauza hainelor: pe langa faptul ca n-am bani de majoritatea, sunt prezentate asa de frumos, incat imi vine sa ma urc pe pereti. exemplu: azi mi-am cumparat platforme, vazute intr-o revista, care mi-au placut ft mult. cine are acum sange pe glezne? cine s-a tarat efectiv jumatate de ora din parc pana acasa, desi statuse doar vreo 2 ore pe ele? cine s-a facut de ras? va las sa ghiciti.

frezele la fel: perfecte, fara efort. pentru mine e un efort sa ma dau cu 3 solutii inainte sa-mi pun placa in cap, sa am grija sa nu-mi ard jumtate de scalp si apoi sa ma mai dau cu alte 4 creme. e un chin sa il fac sa arate neingrijit, fara sa fie neingrijt.

revistele pentru femei sunt malefice. dar raman in continuare top guilty pleasure :">

2 comments:

  1. Acestea sunt motivele pentru care am renuntat sa mai cumpar astfel de reviste, imi faceam sange rau....
    Numai bine iti doresc!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9