Friday, June 10, 2011

do we like cheating?


am vazut acum cateva zile pe facebook o chestie care m-a lasat masca: da like la site-ul asta si castigi copiute pentru BAC. am ramas complet shitfaced.

nu sunt o ipocrita sa zic ca eu nu am scos un cuvintel la bac. daca nu era un tip cu ochelari (multumesc, oricine oi fi), nu luam probabil la mate. deci nici vorba de teorii impotriva copiatului. ce ma deranjeaza pe mine (in afara de faptul ca nu pot sa suport ideea de copiat de pe copiute, intreaba nene daca vrei, dar nu veni cu ele de acasa), mor de nervi ca e totul asa de fatis.

a devenit in halul asta de usor oare? stiu ca ce era pe facebook era cam bullshit asa (ar fi trebuit sa dau like, sa vad), dar oricum...si daca se copiaza asa de pe fata la examene, suntem la fel de liber in inselatul in orice domeniu?

cand o sa se faca o pagina pe facebook: like if you want to have an affair? sau like if you have one?

ne e in sange demult, ca oameni, sau e ceva recent aparut? do we like cheating?

3 comments:

  1. Am vazut si eu prostia aia si ma bucur ca am trecut de bac ca altfel aveam o cadere psihica sigur:)) Ca eu invat si altii cumpara de pe cacatu ala de facebook copiute, adica pardon le castiga:))

    ReplyDelete
  2. Cheating is human nature... cand nu poti singur, te "ajuti" cum poti :))

    ReplyDelete
  3. ti-am dat like la postare...ce primesc??:)) glumesc, lumea e plina de bazaconii, ma intreb pana unde se poate merge?!
    Numai bine!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9