Tuesday, April 12, 2011

science vs. faith: chapter 2

ca tot ne apropiem de Paste, un alt miracol s-a intamplat. Precum Iisus a inviat dupa 3 zile, asa si Boby System (ala prin care ne luam noi net) a inviat dupa 6. De 2 ori mai mult i-a luat, dar a fost si de 2 ori mai mult asteptat.

6 zile de zacut pe marginea patului, injurat non-stop, ras isteric doar ca sa nu plangem. 6 zile de izolare. 6 zile de paranoia ca de ce nu raspunde lumea la mesaje pe telefon, sigur, sigur!!!! s-a intamplat ceva!! AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! DAR au fost si 6 zile de...cleansening. Da, sunt mai curata din punct de vedere spiritual. Mi-am eliberat corpul de toate mizeriile internetului. A fost asa, ca un fel de post. NOT!

Acum pe bune, cand ziceam acum cateva posturi, buna sunt irina si sunt dependenta de net, nu m-ati crezut. Dar au fost niste zile absolut oribile. Ca sa revin la problema mea: maimute sau direct oameni? Eu zic ca oamenii au avut pitici pe creier dintotdeauna. Obsesii si dependente. Probabil e fals, dar daca ar fi asa, s-ar pune un semn de intrebare: (?): maimutele au dependente? in afara de banane si carti de joc. Daca maimutele nu au obsesii si oamenii le au de cand lumea (sau omul), ar inseamna ca pot sa zic science-faith: 1-1?

4 comments:

  1. I feel your pain. Eu am avut calculatorul mutat in alta camera, una fara net, vreo saptamana. Oh, the horror! Am luat toate jocurile tip Diner Dash la rand si pe unele le-am si terminat.

    ReplyDelete
  2. Te inteleg cu netul, si eu intru in sevraj ca nu am net ( se intampla destul de rar ce-i drept)
    La a doua problema am doar cateva cuvinte de spus: Nu cred ca omul se trage din maimuta, dar nu sunt multi oameni care imi demonstreaza contrariul!Numai bine!

    ReplyDelete
  3. La faza cu netul, te inteleg perfect. Azi-dimineata am innebunit si eu ca nu imi mai mergea pe laptop. M-am chinuit 3 ore ca proasta sa-l repar, n-am reusit si mai apoi mi-am dat seama ca exista posibilitatea de a functiona cu fir (aveam wireless), desi niciodata nu mi-a mers asa. Am bagat firul si, ca prin farmec, merge :))

    ReplyDelete
  4. Da, am descoperit ca si eu am usoare tendinte spre dependenta. Probabil nu-mi ajunge faptul ca la munca stau 8 ore cu ochii in calculator...:)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9