Friday, March 25, 2011

you can find me on your bookshelf

inca de cand erai mic am fost cu tine. am fost initial cartea cu poze. usor, usor, o mana magica a inceput sa deseneze balonase pe mine si am devenit revista aia subtire de benzi desenate. ma priveai cu interes, nu intelegeai ce sunt viermisorii aia negri, dar incercai sa pui piesele impreuna si din poze sa iti dai seama ce scrie. ti-am fost apoi instrumentul primelor lecturi. te-am purtat prin taramuri fantastice, cu balauri si eroi, cu dinozauri si extraterestri. prin mine ai inceput dupa sa descoperi ce e defapt cu tine, ai inceput sa-ti pui intrebari si sa descoperi lumea din jur. in mine e inchisa realitatea. prin mine spargi toate barierele. ti-am fost inspiratie la prima scrisoare de dragoste, ti-am fost doctor la prima dezamagire, am fost cel care te-a ajutat sa nu-ti pese cand pur si simplu nu voiai nimic de la viata. m-ai urat si m-ai aruncat intr-un colt, m-ai apreciat si vrei sa ma dai mai departe.

sunt roman, poezie, graphic novel, aventura, drama, psihologie, horror, dragoste. sunt absolut fiecare fibra din tine. eu sunt tu. sunt enciclopedia ta. si acum, te rog sa te uiti din nou in mine si sa imi spui ce vezi.

5 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9